Реклама / Ads
2| 7881 |12.01.2014 АРТ ДЖУНГЛА

Стоянка Мутафова: Война прекарах, но такава обърканост не е имало.

.
Така коментира пред Нова тв поведението на Сидеров в самолета за Варна актрисата Стоянка Мутафова. "Не мога да го проумея. Не знам какво му е в душата. Аз познавам майка му по една случайност. Помня, че двете ходехме на гледачка да ни гледа. Не бяхме близки с нея. Той не прилича на нея в лицето. Тя не беше хубава, а той е хубав", споделя комедийната актриса.
 

Макар да твърди, че не се доверява на гледачки, великата актриса си признава, че твърденията на две от тях са се оказали верни.  "Една рускиня ми говори за пътя ми как ще бъде. Той не беше никак лек. Много ми е пречено от колеги и т.н, театърът е нещо страшно. Та гледачката ми каза, че пътя няма да ми е гладък, но след 70-та година ще върви нагоре. Викам тази жена е луда. Но позна. Влезат ли в театъра хората стават чеславни. В театъра се работи мъчно. Ставаш нервен, но човек трябва да го издържи. Молих дъщеря ми да не става артистка, защото е чувствителна.

Ако не бях станала актриса щях да работя археология. Много ме теглеха тези неща, но най-много ме теглеше театъра", разкрива Мутафова, която скоро ще има рожден ден. "Ще имам, ако доживея", шегува се тя. След това уточнява, че предчувства лошотo. "Как да мислиш хубавото като в главата ти идва мрачното. Аз съм мрачна и самотна. Не обичам големите компании, не се събирам с много хора, приятелите ми са малко. Самотата ме зарежда. Когато съм сама най-не съм сама. Очите ми отидоха за съжаление пак от сцената, не мога да чета, но  слушам. Започнах да слушам детски приказки, те успокояват", разказва тя.

Според Мутафова след 10 януари в политиката има поука, но има и обърканост. "Има много жадни за власт хора, които не им се изпуска властта. Власт, власт, но трябва да знаеш какво да я правиш тази власт. Нашите водачи са малко като орел, рак и щука. Всеки дърпа нанякъде. Няма сплотеност, единодушие, разбирателство, а и народът трябва да ги разбира. Всички говорят едно и също. Оттук нататък трябва да се поемат нещата от хора, очистени от всичко досегашно", допълва актрисата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 10385 |30.09.2012 Филип Аврамов и Валери Йорданов ще участват в Балканската война . 10| 9189 |14.09.2012 Гангстерска комедия на война срещу Националния филмов център . 6| 7956 |22.12.2011 Пловдив във война с Вежди Рашидов за Панагюрското съкровище . 3| 7398 |24.03.2011 Германка преведе "Война и мир" "с търпение и време"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads