Реклама / Ads
0| 9889 |08.07.2011 АРТ ДЖУНГЛА

На Трафалгар скуеър спаха, за да видят Хари Потър за последно

.
„Монументален” бил последният филм, написа кинокритикът на „Дейли телеграф” Филип Уомак.
 

Снощи феновете на сагата за Хари Потър видяха премиерата на последния филм от поредицата „Хари Потър и Даровете на смъртта 2”. В Лондон на Трафалгар скуеър, където хиляди зрители буквално нощуваха през последните денонощия, главните герои минаха по Червения килим и раздадоха купища автографи на почитателите си.

Ема Уотсън, която по думите на критиката е била стопроцентовата Хърмаяни, в рокля на Оскар де ла Рента призна, че й е мъчно от раздялата с филма, който бил най-хубавото нещо в живота й.

Даниел Радклиф, т.е. Хари Потър
, философски додаде, че всяко хубаво нещо си има край, но през всичките години се е наслаждавал на ролята си, защото такава идвала само веднъж в живота.

Списание БРАВО направи блицинтервю с Даниел Радклиф по повод края на филма:
БРАВО: Израсна с ролята на Хари Потър,Как се чувстваш сега,когато големият финал е толкова близо?
Даниел: Естествено,фактът,че вече идва краят на това страхотно време,ме натъжава. От друга страна обаче, се радвам на всичко ново, което предстои сега. Скоро ще ме видите във филми като The Amateur Photographer или The Woman in Black.
БРАВО: Притеснява ли те това, че винаги ще те възприемат като Хари?
Даниел: Знам,че Хари винаги ще е част от мен. Би било наистина неблагодарно, ако не се чувствам поласкан, че съм свързан с този филм.
БРАВО: Ще запазиш ли контакт с Рупърт и Ема?
Даниел: Определено! Емс, Руп и аз наистина станахме много добри приятели. И знам, че където и да ни отведат пътищата ни - нас тримата нищо неможе да ни раздели.

Режисьорът Дейвид Йейтс също проплака по фантастичния свят, който увлича.

Последният филм бележи края на една епоха, но също така е и ново начало, успокои феновете авторката на мега бестселъра Дж. Роулинг. „Започнах, защото имах своята история и защото знаех, че обичам да пиша и да чета. Според мен това е най-добрата отправна точка за всяка книга. Не съм започвала със съзнанието за мисия, но нищо не ме е карало да се чувствам по-горда от срещите ми с деца или с техните родители, които ми казват „Моето дете никога не беше чело книги преди Хари Потър“, каза тя.

Ето още за най-чакания филм на 2011 година, докато той не пристигне и у нас. А това ще е съвсем скоро,на 13-ти юли:

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 7831 |09.07.2011 Владо Пенев: София ще е прекрасна без софиянци . 3| 6293 |06.07.2011 Рашидов даде рамо на "антична Сердика" . 5| 7265 |06.07.2011 Барелеф на Апостола откриха в Еникьой . 9| 38609 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads