Реклама / Ads
7| 18600 |22.10.2009 АРТ ДЖУНГЛА

Три линии и Бойко е готова карикатура

.
Бойко, привет! Привет, Плейбойко! Източник: Вяра Йовева
"Супербойко" бил сред най-лесните за рисуване хора, както и последните трима премиери, които имат характерни физиономии. Доган и Станишев толкова се харесали в карикатурите на Ивайло Нинов, които вчера той представи, че дори си заплюли техен паметен кадър, поместен в изложба до Министерския съвет.
 

Изложба "50 на 100" на Ивайло Нинов беше открита вчера във фотографската галерия до Министерски съвет. На събитието присъстваха много приятели на твореца. Поводът за мотото на изложбата са 50-тият премиер Бойко Борисов и 100-те дни, на ГЕРБ, които вече изтичат. Близки до Нинов го похвалиха, че е свършил много повече работа от цялото правителство за 100-те му дни - успял е да нарисува по карикатура за два дена. Самият автор сподели, че някои от карикатурите вече са предплатени като тази на Ахмед Доган и Сергей Станишев, които се харесали много в образите на Нинов.

Цената на произведенията за министри и политици ще бъде по-специална, а за обикновените граждани - около 170 лева. "Тъй като съм виждал как Бойко Борисов реже ленти, днес и аз реших да срежа моята". Авторът добави, че премиерът се рисува изключително лесно - само с 2-3 линии.



Виждал съм как Борисов реже ленти, днес и аз реших да опита, каза Нинов (вдясно)

Пред frognews.bg Ивайло Нинов призна, че никога не се е запознавал с министър-председателя. Предварително беше обещал да подари макрорамка на Симеон Дянков, ако посети изложбата, но впоследствие решил да му я продаде, защото "не мисля, че трябва да се подарява на един финансов министър", с усмивка каза Нинов. Той добави, че не само Бойко Борисов се рисува лесно, а и премиерите Костов, Сакскобургготски и Станишев заради характерните им физиономии и черти.

На карикатурното представление присъства и хумористът от в. "Стършел" Румен Белчев. На въпрос "кой е най-големият гаф на Бойко Борисов като премиер", той отговори - "страх ме е да си пусна телевизора, защото той никога не излиза от него".

Frognews.bg ви показва "10 от 50" най-актуални и забавни карикатури с главни участници Супербойко, Плейбойко и Бойко Борисов.

















Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8088 |21.10.2009 Силви Вартан се завръща в родината с грандиозен концерт . 0| 8955 |20.10.2009 Задава се хитова КИНОМАНИЯ . 0| 8493 |19.10.2009 "Ла страда" навъртя 15 години . 9| 38680 |25.01.2013 Владимир Висоцки и любовите му

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads