Реклама / Ads
0| 5495 |06.12.2017 АРТ ДЖУНГЛА

Ути Бъчваров представи четвъртата си книга със съдействието на Fibank

.
Кулинарният гуру Ути Бъчваров представи най-новата си книга ”Най-добрите рецепти за 20 години в ефир”. Бляскавото и много вкусно събитие се състоя в новото студио на предаването му ”Животът е вкусен”, което носи кодовото название ”Фкусно, food and fun”. ”Бъдете сигурни, че тук животът ни тепърва ще е много вкусен”, заяви Бъчваров, докато раздаваше автографи.
 

Като гостоприемен новодомец Ути почерпи гостите с няколко различния ястия, рецептите на които могат да бъдат намерени в книгата - празнична лазаня, вегетариански разядки и щрудел по специална Kоледна рецепта. Всичко това бе съчетано с подбран набор вина от специална селекция. Освен приятели на Бъчваров и журналисти, на гозбите и напитките се насладиха и 10 семейства, спечелили новодомско парти от Fibank. Ути припомни гостуванията си при тях в различни краища на страната. "Ядохме, пихме и се веселихме от сърце с хората, които се радваха на новите си жилища, благодарение на Fibank", каза още изкусният кулинар.

В рамките на четиригодишното си партньорство Ути Бъчваров и Fibank вече реализираха  140 новодомски партита. Те бяха проведени в новите домове на различни клиенти, закупили имот с жилищен кредит от Fibank. Събитията са част от промоционалната кампания на банката за жилищни кредити.

 

Само през тази година 35 новодомци спечелиха  парти в дома, придобит с жилищен кредит от Fibank. Новодомското парти – подарък е изцяло по техен вкус, като главното действащо лице Ути Бъчваров и неговият екип освен, че приготвят храната, се грижат и за доброто настроение. 

 

В най-новата книга "Най-добрите рецепти за 20 години в ефир" читателите ще могат да намерят за първи път специални менюта за всеки повод, както и да прочетата някои от най-интересните новодомски истории.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6890 |21.03.2017 Роби Уилямс: Бих представил Русия на ”Евровизия 2017” . 0| 5408 |19.02.2015 Faith No More представиха новото парче „Cone of Shame” в Токио . 0| 6571 |24.07.2014 Български DJ от Копенхаген представи новото си парче.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads