Реклама / Ads
1| 7050 |25.06.2013 АРТ ДЖУНГЛА

Вокалът на "Deep Purple" Джо Търнър ще е VIP гост в "Рубаят Мюзик" на Джулая

.
Един от основните участници на фестивала “July morning Бургас 2013" Джо Лин Търнър (Joe Lynn Turner), ще вечеря в Рубаят Мюзик, намиращ се в Трия Сити център. Той се е доверил на кулинарните способности на шеф-готвач Борислав Ралчев. Бившият вокал на динозаврите от „Deep Purple” и “Rainbow” ще бъде с групата си в популярното заведение в неделя, около 20 часа. Заведението ще е отворено за по
 
Тази година, програмата на деветото издание включва „Алея на изкуствата”, филмови прожекции в Морската градина и посрещане на изгрева на плажа с рок и блус музика.

Целта на Организаторите в тазгодишното издание е да развият, както атрактивна вечерна музикална програма, така и дневни развлечения, обособявайки "Уличка на изкуствата" в Морската градина. Там ще могат да се видят ръчно изработени бижута, изложба на ретро автомобили, фотоизложба и безплатна прожекция на филма “Juses Christ Super Star”.

Някои от изпълнителите, участвали във фестивала са: Джанго Зе, Васко Кръпката и Подуене Блус Бенд,Силует, The Pomorians, и много други.

След успешното издание на “July Morning – Бургас 2012”, силно вярваме, че ще успеем да развием фестивала и ще предизвикаме още по-голям интерес в гражданите и гостите на града. За тази цел ще се постараем музикалната палитра да бъде по-богата, коментираха организаторите. Те уточниха, че и в трите фестивални дни входът ще е свободен.
 
Един от основните участници на фестивала ще е неповторимия Джо Лин Търнър (Joe Lynn Turner), бивш вокал на динозаврите от  „Deep Purple” и “Rainbow”.  Легендарният певец и идол на няколко поколения рок фенове ще зарадва родната публика и гостите на града, като Heаdliner на сцената на “July Morning – Бургас 2013”.

Джо Лин Търнър  е американски хард рок певец. Професионалната му кариера започва през 1976г с американската група Фанданго. Става популярен през 1981г., след като става вокал на Рейнбоу . Издава четири албума с Рейнбоу, а през 1990г. става вокал на Дийп Пърпъл, след като Иън Гилън я напуска за периода до 1992г. С Дийп Пърпъл издава "Slaves & Masters" (1990). По-късно работи с музиканти като Глен Хюз и Ингви Малмстийн.  През 2008г, Търнър сформира Over the Rainbow - трибют група, съставена от бивши членове на Рейнбоу  - Пол Морис (клавишни 1994-97) и синът на Ричи Блекмор - Юрген (китара).
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7277 |24.06.2013 "България си ти" празнува деня на билките в Лясковец . 0| 6613 |21.06.2013 София залята от дизайн . 0| 6648 |19.06.2013 SOS за киното днес . 0| 7246 |17.06.2013 Спилбърг и Лукас вещаят краха на съвременното кино

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads