Реклама / Ads
31| 7657 |08.07.2011 ЧЕРНО И БЯЛО

Доган чете лекция за Стамболов. ДПС нямало да издига президент

.
Докато Доган пушеше по време на паузата, Валерия Велева остана сама в залата Източник: Стефан Димитров
Институтът по теория и практика на лидерството „Стефан Стамболов" в София организира за пети пореден път традиционен семинар, съвместно с Българската академия на науките (БАН), на който тази година лекция изнесе Ахмед Доган, предаде репортер на Frognews.bg. На събитието присъства Валерия Велева, която обаче запази гробно мълчание със Сокола.
 
Лидерът на ДПС, за разлика от словото му в с.Кочан и изявленията в “Шоуто на Слави”, този път не говори за “порции” и “обръчи от фирми”, а за “предизвикателството пред лидерството в условията на мултикултурна среда”.

Соколът използва нетрадиционните за него думи, като модернизъм, функция, парадигма и още куп философски термини, част от които не говореха почти нищо на присъстващите, които и без това не бяха много. 

Освен бившият шеф на 6 управление на ДС Димитър Иванов, в залата на Академията присъстваха още вицепрезидентът Ангел Марин, просветният министър Сергей Игнатов и дясната ръка на Доган Лютви Местан.



Вицепрезидентът Ангел Марин седна до Сокола след речта му

Лидерът на ДПС с дълги завъртяни изречения изложи своите тези относно етническата търпимост и толерантност. На излизане от залата той обяви, че партията няма да излъчи свой кандидат за президент, но не пожела повече да коментира пред журналисти политическата обстановка в страната. На събитието дойде и Валерия Велева, която Доган бе нарекъл Мадам В. в отворено писно до медиите. Двамата запазиха дистанция и само се поздравиха в началото на лекцията.

Докато Доган и Местан бях в БАН, в парламентът депутатите спретнаха в остър дебат новия Закон за запориране на имоти. От парламентарната група на ДПС обаче никой не знаеше, че шефовете им са на метри от тях, но в сградата на Академията.


снимки: Стефан Димитров
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 7083 |12.07.2011 Кой кой е в новите шоу програми . 4| 6147 |04.07.2011 България: абсурдът като закономерност . 17| 13660 |28.06.2011 Съдът пусна крадци на 12 000 000 ДДС, заради етно дискриминация . 14| 6682 |27.06.2011 Много ти е хубаво това зелено костюмче...

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads