Реклама / Ads
58| 27045 |04.04.2012 ЧЕРНО И БЯЛО

Любопитни факти за Македония, които всеки трябва да знае

.
ето го и първият космонавт, стъпил на Луната
Несъмнено Македония е най-удивителната държава в галактиката. Нейният героичен народ и древна култура от незапомнени времена имат основен принос за прогреса на човечеството към все по-светли бъднини. Ето няколко любопитни факти за тази така уникална страна...
 

Преди неимоверно голям период от време в Македония имало междуособици и страната трябвало да се раздели на много по-малки части. Така се появили планетите... (Луно, Луно, земьо македонска, и за тебе ли ке се тепаме)

Господ създал хората по свой образ и подобие. Преди това по същия начин македонците създали Господ.

Когато през 1960 батискафът "Триест" достигнал Марианската падина, на дъното й вече имало македонски леководолази, които поставяли там новогодишна елха.

Най-високият връх на земята - Еверест - не е македонски, защото македонците още не са се сетили да си го поискат.

Земята се върти около оста си, защото македонците я ползват за бягаща пътечка, докато правят сутрешната си гимнастика.

Противно на общоприетите схващания, Орфей не е негър. Той е македонец. И е създал македонската азбука.

Динозаврите не са унищожени от метеорит. Убити са от македонците, за да задоволят хранителните нужди на многобройния си  народ.     

Мъртво море е убито от войните на най-известният македонец - Александър Велики през 331 пр.н.е когато разбиват армията на Дарий III.

Македония няма нужда от армия- Македония владее положението.

Преди 10 000 години македонски учени правят опит с първия адронен колайдер. Грешка в изчисленията материализира Атлантида под водата.

Бермудският триъгълник е начертан от македонски студенти по геометрия.

Скопие е най-старият град в света. Доказателство за това са откритите на територията на града, от македонски археолози, камъни на възраст 1420млн. год. от времето на протерозоя.

Христофор Колумб, Леонардо Да Винчи,  Уинстън Чърчил, Джими Хендрикс и Робърт Де Ниро са с македонски произход. Както и всички останали хора на планетата.

Първите хора не са австралопитеците. Първите хора са македонопитеци!

Японската държава е основана от македонски рибари, доплавали с лодките си през Охридското езеро до бреговете на страната. Оттогава по традиция на японските бойни кораби се вее македонско знаме.

https://bezdelo.blogspot.com
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 66| 9453 |02.04.2012 Проф. Вучков: Борисов се страхува от интелектуалците! . 105| 23333 |30.03.2012 Едвин Сугарев: Със спирането на "Белене" Бойко остава в историята . 23| 8336 |27.03.2012 КС върна решение; пак ще съобщават агентите с картончета . 19| 7859 |25.03.2012 Скандал в кабинета заради службите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads