Реклама / Ads
4| 6693 |25.12.2011 ЧЕРНО И БЯЛО

Над 50 дни мълчание за отвлечената Мирослава

.
Мирослава Николова
Майка ми откри пълнител от боен пистолет на мястото, откъдето изчезна Мирослава. Не може да бъде източен всеки язовир в страната, само защото е получен някакъв сигнал, че тялото й може да е на дъното. Не сме богати и приятелят ми не е милионерски наследник. Проверяваха ме три пъти на детектор на лъжата за евентуално замесване в отвличането. Това каза Елеонора, сестрата на отвлечената Мирослава Н
 

 

Все се надявах, че след 50 дни полицията ще си свърши работата, обърнах се към движението „Свети Георги”, защото сестра ми не е избягала. Обади се час след приключването на тренировката й и каза, че е отвлечена, че може да бъде спасена и че има замесена полиция, разказа сестрата на изчезналото момиче.

 

Журналистът и съучредител на гражданското движението за защита жертвите на организираната престъпност „Свети Георги” Огнян Стефанов, който също гостува в студиото не скри озадачението си от мудните и неефективни действия на полицията вече цели 50 дни.„Пазят се невероятни детайли и факти. Като например това, че на следващия ден рано сутринта майката на Мирослава отива на мястото на отвличането и намира в храстите пълнител от боен пистолет. При тези обстоятелства, фактите са 50/50. Това може да е свързано, но може и да не e със случая, но е редно да се провери”, каза още той.

 

Елеонора Николова разкри още от неадекватните действия на органите на реда. „Получихме обаждане за евентуалното местонахождение на сестра ми и веднага се обадихме в полицията. Оттам ни отговориха, че не могат да източат всеки язовир, само защото някой е казал, че сестра ми е на дъното”, уточни смайващо тя и добави, че униформените служители от София вече трета седмица не вдигат телефоните си за съдействие.

 

Сестрата на жертвата три пъти е подлагана на детектор на лъжата, за да се провери дали не е съучастник или съорганизатор в покушението, разкри самата тя пред  водещата. „Защо аз бях подлагана три пъти на този уред, а треньорът на Мирослава Иво Иванов и синът му, за когото общи приятелки ми казаха, че я е свалял –не”, попита тя е ефира на ТВ7.

 

Люба Кулезич пък сподели, че цялата сага й напомня на публикациите, които и преди са излизали в така наречените „булевардни” вестници. Чрез тях целенасочено са били очерняни и омаскарявани жертвитена „Наглите”, „Килърите” и Октопода.

 

Елеонора рязко се разграничи и от появилите се слухове за наследството на приятеля й. „Пишат, че приятелят ми е получил наследство в размер на 6 милиона лева. Невярна информация. Ако беше така, щяхме ли да живеем с майка ми, която е безработна и баща ми в една къща. Не сме богати хора”. Семейството й дори е потърсило помощта на частни детективи, които обаче са отказали задачата, заявявайки, че има чадър, който не може да пробият. В заключение, Елеонора призова, всеки който има някаква информация за изчезналата й сестра, да помогне или да се свърже със семейството й.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 10899 |22.12.2011 Заради 800 лв. и четири чаши с уиски Сираци завихриха гей скандал с владици . 3| 6276 |21.12.2011 Гадост: Тв водещи ядоха собствените си мръвки . 10| 11653 |18.12.2011 Столичен аутлет пробутва скъпарски дрехи менте . 65| 15850 |15.12.2011 Студенти се гаврят с прасе в дискотека

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads