Реклама / Ads
66| 9414 |02.04.2012 ЧЕРНО И БЯЛО

Проф. Вучков: Борисов се страхува от интелектуалците!

.
проф. Ю. Вучков
Самочувствието на Н. Младенов било главоломно; Т. Младенов пък говорел с недомлъвки. Едно време главорезът Сталин казваше: "Кадрите решават всичко", той беше идиот, но в това отношение - прав, коментира по ТВ 7 кадровата политика на кабинета проф. Ю. Вучков.
 
В политиката нахлули случайни хора. Годните да управляват ги има, но те за съжаление са много привързани към своята съсловна среда, която ги уважава и обича.

Има великолепни мениджъри, ректори и директори, които не искат да отидат в управлението заради натиска, който би им се оказвал, смята Вучков. Апаратът само имитирал раздвиженост, и то в началото при всеки нов министър, след което отново изпадал в обичайното си състояние. Министрите обикновено се проваляли и поради собствена некадърност, но и поради натрапеното им служебно положение.

Хубаво е, че бяха освободени двамата министри. Трайков само се обяснявал какво трябва да се прави, но не го правел, отчете Вучков. Какво направи Тр. Трайков цели 3 години, не се разбра той "за" или "против" Белене ли е, коментира професорът. Т. Младенов пък говорел с недомлъвки, а раздрънканото законодателство побърквало хората.

Вучков имал отрицателно отношение и към външния министър Н. Младенов, чието самочувствие било главоломно. Той трябвало да покани посланик Уорлик на кафе и да му каже да спре да се държи като генерал-губернатор на България. Много се навеждаме към Македония, към Турция, прецени професорът. В. Рашидов пък тръгнал да прави съвместни сериали с Турция. Не можем да пробутваме на хората слаби филми и отровни зеленчуци, възмути се Вучков.

Имаме слаб парламент, а качествен премиер, буден, емоционален и темпераментен, но как назначава противополжни на своята нагласа хора, попита професорът и си отговори, че Борисов се страхувал от интелектуалците. Бил необходим експертен съвет от светила. Те щели да решават най-спорните въпроси.

Всичко друго извън ГЕРБ съвсем за нищо не става, заключи професор Вучков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 7776 |10.02.2012 Борисов и Плевнелиев да върнат библейското равновесие в разузнаването . 32| 8802 |03.03.2011 Ю. Вучков: Ще направя списък на нови хора, които да ни управляват! . | |30.11.-0001 Бойко Борисов и Ломоносов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads