Реклама / Ads
44| 8254 |05.06.2011 ЧЕРНО И БЯЛО

К. Сидерова: Дърпат ни депутати, за да отцепят от субсидията

.
Капка Сидерова
Харесах Волен по начина му на писане, преди да се запозная с него, призна тя.
 

ПП Атака се роди от мечтите на хората и устрема им към промяна, обяви по БТВ Капка Сидерова, съпругата на лидера на Атака Волен Сидеров. Тя показа последната си книга "Мисия Атака", за да приключат спекулациите около създаването на Атака.

Т. нар. бой пред джамията е една победа на демокрацията в България, за да извоюваш правото си да не бъдеш облъчван от воя на имама, каза тя. При джамията нямаше точно бой, а сдърпване. Когато сложиш високоговорителите си на покрива на една обществена тоалетна и оттам звучи "Многая лета" на Борис Христов, трябва да се защитиш, ако тръгнат срещу теб. Виждала съм в чужбина как хората се борят за правата си на улицата и това става с много бой, обясни тя.

В резултат от т.нар. сблъсък сега част от исканията се изпълниха, вече няма килимчета и толкова високоговорители, каза Сидерова. За пореден път видят лицето на предателството, което е изключително грозно и озъбено. Тези хора, които си тръгнаха, не са го направили, защото са били възмутени, можеха да го направят и преди да станат депутати. Истината е това, че тях ги дърпат, за да могат да отцепят от субсидията на Атака, осведоми тя. За всеки вкаран депутат в парламента се полагала определена сума, продължи тя. Ако имаше нещо с офшорките, тези хора щяха да излязат преди две години и да си го кажат; сега го правят, за да бъде разбита Атака.

С Волен не се караме, каза Капка Сидерова. Волен по принцип е много емоционален човек, но това идва от таланта му да пише и говори. Харесах го по начина му на писане, преди да се запозная с него, разказа тя. Стиховете му били по-всеобхватни, с много чувство  за хумор, той не бил любовен поет. Димитър Стоянов знаел всичките стихотворения на Волен наизуст, харесвал ги. Емоционалността на Митко била по наследство от дядо му Радой Ралин. Той починал няколко дни преди премиерата на книгата й за Вера Кочовска. Трябвало да я представи, но не успял, както предрекла и Вера.

Кочовска е видяла същия плам, огън и дух, който видях и аз у Волен, продължи Капка. По никакъв начин не се е променило имотното ни състояние; в миналия парламент бяхме дори без държавна субсидия и трудно се справяхме с поддръжката на самата партия. Имам едно издателство,но от книги да спечелиш много, не може. Митко си взе апартамент, заложил го е, взел е заеми, погасява ги, той има нелоша заплата като евродепутат и скоро смята да създаде семейство, разказа още тя.

Критикувам всеки, аз нямам цензура, продължи Капка и отбеляза слабото място на Волен - прекалена доверчивост.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 6784 |25.05.2011 Предизборно партии никнат като гъби . 34| 6444 |24.05.2011 За Уорлик, инвестициите, визите и грешките в знанието на езика . 27| 7227 |23.05.2011 България: безмозъчност и изтичане на мозъци . 44| 6648 |21.05.2011 Съд за Сидеров и "Атака" поиска Институтът за модерна политика.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads