Реклама / Ads
45| 109060 |14.02.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Адреналинката Яна лъсна в скандален порно клип

.
Навръх Свети Валентин тийнейджъри масово се поздравяват със скандално порно клипче на адреналинката Яна.
 

Красивата блондинка Яна, която беше адреналинка в шоуто "Господари на ефира", неочаквано лъсна в перверзно порно, разпространено в интернет.  Според коментарите във форумите 8-минутното видео било пуснато от старо гадже на адреналинката, решило точно днес, в деня на влюбените, да й направи най-незабравимия подарък. Тайнственият мъж е и оператор, и актьор в порно клипа. По думите му скандалният клип е само "първа част от порно филм".

Интернет потребители предполагат из форумите, че в най-скоро време тайнственият любовник на Яна ще публикува и останалите части от любовната игра. Най-впечатлени от сцените са тийнейджърите, които набързо започнаха да се поздравяват, изпращайки си един на друг краткия филм. Публикуването на порно клипове в интернет на известни лица, за да се предизвика скандал тръгна от секс-бомбата Памела Андерсън. Заедно с бившия си съпруг Томи Лий заснеха как правят секс на личната си яхта. Примерът й беше последван от Парис Хилтън, която невинно се оправда пред медиите, че не знаела за включената камера. В България евтината реклама също не закъсня.

Пример за това беше домашното порно с поп фолк певицата Галена, което за дни обиколи всички сайтове за видеообмен. Фолк фурията обясни, че във видеото е снимано друго момиче и остави изцепката без коментар. Миналата година по същото време в интернет се пръкнаха аматьорски снимки на колежката й Деси Слава, в които певицата позира гола в банята и снима популярния си бюст сама пред огледалото. 

Адреналинката Яна напусна "Господари на ефира" миналата година, а през май 2009 роди момченце. Вчера в. "Шоу" публикува изказване на адреналинката, която твърди, че ще съди съпруга си за домашно насилие. Бащата на сина й Емил пък я обвини, че не е добра майка и не може да се грижи за детето им. Още в края на миналата година се появиха слухове, че адреналинката се е разделила със съпруга си, но тогава тя запази пълно мълчание пред медиите.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6521 |07.01.2010 Британските полицаи сa фенове на онлайн порно . 5| 26245 |30.12.2009 Златка в порно с Андреа и Николета . 10| 12637 |09.10.2009 Откраднаха телефон с порно от Бриана . 2| 12192 |19.09.2009 Убиха популярна американска порноактриса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads