Реклама / Ads
32| 26576 |17.02.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Адреналинката Яна: Всяка насилвана жена трябва да реагира

.
Яна Христова, 23 г.
Бившият й партньор пуснал клипа в интернет от отчаяние и като последен опит да накараш човека, когото не можеш да задържиш, да се чувства зле.
 

Не мога да кажа със 1000%-ова сигурност, но допускам, че клипът, който се върти в интернет, е качен от бившият ми партьор Ивайло
, обяви бившата адреналинка по БТВ. Това е отчаяние и последен опит да накараш човека, когото не можеш да задържиш, да се чувства зле, обясни тя. Яна била предупредена преди това от него по скайп, че той ще пусне клипа в интернет, но до последно не вярвала, че наистина ще го направи.

Полицията трябва да има достъп до секретни информации, за да работи в полза на обществото, каза Яна по повод темата за скритата камера. Когато се извършва някакъв вид престъпление, това трябва да стане достояние на обществото, но моят случай е друг, разказа Яна. Тя се разделила с бащата на детето си в края на лятото и не искала драмата им да става публично достояние. Двамата имали проблеми, не се разбрали и се разделили. Адреналинката призна, че върху нея било упражнено насилие, за което тогава не искала да говори, но при новите обстоятелства вече нямало да го крие. Всяка жена подложена на това, трябва да потърси защита, каза Яна, добавяйки, че е започнала да страда още, след като забременяла.

Органите на реда реагираха бързо и нормално, каза Яна. Тя подала жалба, завела дело, имала и ограничителна заповед за 8 месеца, насилникът трябвало да плати и парична глоба. Яна дълго мълчала, защото това била лична история. Детето й, Емил, сега вече на 9 месеца, живеело при майка й в Бургас. След време адреналинката възнамерявала да разкаже внимателно истината на детето си.

Понастоящем Яна гледала детето си, а от време на време помагала на бившата си треньорка по художествена гимнастика. Художествената гимнастика имала предел, там трябвало да се изявиш като млад, а с Яна това не се получило, но тя била готова за нови и интересни проекти.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 18802 |16.02.2010 Вагина и чифт голи крака стряскат мъжете . 1| 6941 |16.02.2010 Възкръсна чудовището в Рабишкото езеро? . 4| 5730 |15.02.2010 Доайенът на пандизчиите издъхна на 94 г. . 7| 7342 |15.02.2010 Мис България бясна на журналистите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads