Реклама / Ads
6| 15203 |16.09.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Али Алиев: Търся жена, налитат ми гейове и травестити

.
Али Алиев Източник: stars.bg
Мистър България 2006 се жалва, че на модно дефиле в Париж цял рояк мераклии се опитали да му „посегнат”.
 

Еми Мариянска

 

 

Али Алиев стана известен като един от най-красивите  Мистър България и най-сериозният претендент за битката в тв риалитито “Сървайвър” 3. Славата обаче не го главозамая, и за разлика от много родни мачовци той не се гмурна в светлините на прожекторите, за да угасне там, а се посвети на собствен бизнес – в Бургас. Управлява автомивка, има соларно студио и извършва фотографски услуги. Али изповядва съвестно исляма и почита религиозните празници. “Торнадо” го откри в дните на Рамазана, който почете в Пловдив при роднини. Преди празника Али призна, че съвестно  е постил.

 

“Не  е страшно. Свиква се. Колко му е да не ядеш и да пиеш от изгрев до залез слънце?! Аз съм правил и по-строги диети, когато се налага! Да не говорим за зверския глад в “Сървайвър”, когато допълнително ме изнервяха подлостите наоколо!..Да се пости  е не само пречистване, но и  хармонизиране на човека със Вселената, един поклон пред Силата на Бог!” казва Али. Той минава за сериозен и старомодно моногамен във връзките си. Не се срамува да признае, че когато е с една жена, е само с нея. Преди две години се раздели със сериозната си приятелка Ива, студентка в София, на която дори предложи брак в ефира на “Сървайвър”. От раздялата им насам е малко разочарован от женското съсловие. “Преживях го тежко тогава, но вече дори не се и сещам за нея – изобщо не знам какво прави и не ме интересува. Когато се намери истинската жена, сигурен съм – ще го разбера със сърцето си!..”, казва красавецът. Търси си булка с морал и да държи на семейните ценности. Отвращават го хората, които водят двойнствен живот. “Най-помиярското нещо, което ми се е случвало досега в живота бе есемесът, за който се разшумя из пресата. Текстът му беше кратък и “красноречив:  "Искам да се е... с теб!" Прати ми го омъжена жена!..”, възмущава се и до днес красавецът. Малко след този скандален есеемес, в пресата се появи още една жълта новина - че мъж от високите етажи на държавната власт е хвърлил око на Али. Той не отрече това да е вярно, като подчерта че вярата му забранява да лъже. Призна пред репортер на “Торнадо”, че този мъж редовно го е атакувал с покани за интимност. “Такива неща ме отблъскват, още повече че става въпрос не за открит гей, а за женен мъж с претенции и имидж в обществото. Представях си как си ляга при жена си и целува децата си. С лъжата, в която живее. Хора като него не трябва да създават семейства – смятам, че така правят нещастни другите около тях. Дори да не го съзнават, това е престъпление. Такива лица – с двойна самоличност, са неблагонадеждни и в работата, която вършат. На тях не може да се разчита.

 

Ако си гей, бъди такъв, признай откровено себе си. Аз съм мъжкар по природа, но не съм агресивен към различните – дори имам приятели гейове. Приел съм ги с другите им качества, не ги мразя заради сексуалните им предпочитания. Много от тях са натискани от роднинине си да създадат семейство,  да бъдат “като другите”. Но те не могат да бъдат такива, а едно подобно “алиби” е грях. И спрямо теб самия, и спрямо другите – бъдещата жена, децата...”

 

 Питаме Али, който очевидно е непоправим моралист, защо рядко дава интервюта за пресата. “Пресата вече  е предимно жълта , а жътата преса кълве точно на такива истории. Повечето светски журналисти непременно държат да надникнат под чаршафите на звездите  и не се интересуват от истински стойностните човешки неща в техния живот. В този смисъл съм напълно безинтересен”, признава си Али и подчертава: „Искам нормален живот, и водя такъв. Не се изживявам като звезда, не се възгордявам с визията си, не търся и само ефектни, но празни гаджета, с които да се фукам по светските партита! Вълнуват ме истинските неща. Може в очите на другите да минавам за скучен и твърде обикновен, но аз познавам себе си и не си изневерявам!”

 

Малцина знаят, че Али постига красивото си тяло след една обида. Момиче, в което е влюбен, без да се церемони му казва: ”Я се виж, как може да се считаш достоен за мое гадже?!”

 

“Честно да си призная, погледнах се тогава – и беше права! Бях хилав, блед и  напълно незабележим. Е, може би и възрастта ми беше такава – едва на 15 - нито риба, нито рак, но съм благодарен на съдбата за огорчението, което тая мадама ми нанесе, защого от друга страна бе точният момент да направя нещо с тялото  и духа си.”, казва от дистанцията на времето днес покорителят на женски и мъжки сърца. Точно по онова време Али влиза във фитнес-залата за пръв път и докато не постига желания ефект, буквално се самоизтезава с уредите. “Съседките почнаха да не ме познават., смее се той. Една казала на майка ми: “Ама той станал мъж!” За моя радост след години същото онова момиче, което ме вкара във фитнесзалата, ми поднесе искрените си комплименти. Чудех се дали да й призная, че е в дъното на моето ново Аз, но се възприях – все пак болката от обидата май беше още жива в мен. В крайна сметка не беше справедливо да ме отхвърли първата ми детска ллюбов!..”

 

Последните скорошни  изяви на Али бяха в Париж, където представи колекция бельо и бански костюми. През смях споделя за тамошните си изживявания с фенове.  “Нямаш представа колко мъже искаха да ми “посегнат” в града на любовта. Не съм изненадан - това вече се превръща в масово световно явление. Най-любопитната ми случка в Париж беше в 5 и половина сутринта, когато с мой приятел излязохме от нощен клуб  и затърсихме такси до хотела. Докато се оглеждаме, бавно ни доближи скъпа кола, бавно се свали стъклото на предната врата и една красива дама с дрезгав глас ни попита дали може да ни бъде полезна -  с две думи, предложи ни да ни откара. Понеже реагирах, че не мога да се кача в колата на непознат, тя се представи като “Изабел”.

 

Беше “Жан”, добре направен травестит

 

Смяхме се дълго след това и се майтапехме всеки път, когато ни се налагаше да търсим такси на улицата. По време на дефилетата ме придужаваха много жадни погледи и въздишки, покани за вечеря и т.н. Не че вече не съм свикнал, но всеки път някакси се стягам. Същевременно, да си призная, се чувствам и поласкан – че още ”ставам”. С мъжете, които открито ми предлагат “оферта” гледам да се държа възпитано и да не ставам агресивен – когато си в този бранш се научаваш на търпение с усмивка. Хубавото е, че покрай тъмната страна зад кулисите на модата се случват  и хубави неща - в Париж получих сериозни предожения за работа – поставям на първо място уговорките си с полски и словашки модни мениджъри – съвсем конкретни бизнес проекти. Получих и примамливо предложение за работа в Лас вегас, на което обаче трябваше да откажа – имам поети бизнес ангажименти в България, както и отговорности пред моето семейство – майка ми, брат ми. Междудругото, много мои приятелки смятат, че брат ми е по-красив от мен. Наистина е много красив, но модният бранш не го влече. Аз също отдавна гледам на моделството като на хоби, основният ми доход е от другите ми дейности. Напоследък  се занимавам сериозно с фотография и без да ме е срам ще си призная, че с удоволствие снимам на сватби. Понякога си мисля, че ми е време и аз да се оженя. Според традициите в нашия етнос вече минавам за стар ерген. Нямам връзка в момента, само си мечтая за нея. Парадоксът е, че докато си търся съпруга, непрекъснато ми налитат гейове и травестити”, казва звездата от “Сървайвър”.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 8418 |07.05.2011 Азис никога не спал с жена, но детето-негово . 10| 6711 |15.03.2010 Фидосова и Цачева си търсят нов фризьор . 3| 14758 |09.10.2009 Красиво лице, а не изваяно тяло търсят мъжете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads