Реклама / Ads
4| 22272 |16.04.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Алла Пугачова слезе от сцената заради болно сърце

.
Източник: Interfax
Легендарната руска певица Алла Пугачова навърши 60 години и обяви раздялата си със сцената. Още на 5 април голямата актриса обяви: Алла – певицата, слиза от сцената, но настъпва времето на другата Алла Пугачова, която има своето „Радио Алла”, остава и театралната ми дейност.
 
Макар че да напусна сцената точно сега е доста странно: навсякъде криза, трябва да се изкарват пари... Но има важни причини, които ме заставят да направя тази крачка.

Ето причините за сбогуването. Първата – моето здраве: сърцето ми вече не позволява да пътувам непрекъснато. Направени ми бяха операции, които изискват постоянен режим. Освен това гласът ми вече не е същият и не съм в състояние да изпея някои неща така, както бих желала. Това сподели певицата ден преди раздялата.

Всеки актьор има правото сам да избира кога да се прости със сцената. Не бива обаче да се смята, че след това прощаване, за Алла ще спре да се говори и пише. Тя е уникална певица, за нейната кариера ще се говори дълго, ще говорят милиони. Нейната биография е достойна за истински роман.
Към музиката я насочили нейните родители Зинаида Одегова и Борис Пугачов. Майка й Зинаида довела веднъж в къщи преподавателка по музика, която да научи 5-годишната Алла да свири на трофейното пиано „Цимерман”. Вече 7-годишна Алла постъпила в музикалното училище „Иполитов-Иванов” в Москва. Дори когато семейството заминавало на лятна почивка в във вилната зона на Новоалександровск, със себе си взимали и пианото. Момичето трябвало да свири всеки ден минимум по 3 часа.

Какъв е резултатът – всички знаем. Към върха на своята кариера, Пугачова се придвижва стъпка по стъпка. Винаги е вървяла напред, независимо от препятствията, отчаянието и сълзите. Помагат й невероятната упоритост, смелост и решителност, но най-вече вярата в собствените сили. Тя е първата руска певица, която изнася концерт в памет на жертвите на Чернобилската трагедия. Посвещава го на полк. Михаил Бергман, един от първите, пристигнали на мястото на катастрофата.

Пугачова несъмнено е уникална и многостранна личност. Винаги ярка, неповторима, забележителна, оригинална... Личният й живот също е пълен с всякакви обрати. Официалните й съпрузи са 4: Миколас Орбакас, Александър Стефанович, Евгений Болдин и Филип Киркоров. Броят на поклонниците й обаче е невъзможно да се изчисли. За любовните си романси певицата не обича да говори. Поне не на всеослушание, тъй като винаги е считала тази тема за лична, интимна територия. Слуховете обаче години наред я свързват в любовна авантюра с известния телевизионен водещ Максим Галкин.

Завинаги ще се помнят нейните хитове „Три щастливи дни”, „Вземи ме със себе си”, „Звездно лято”, Старинният часовник”, „Маестро”, „Арлекино”, „Да заложим на любовта” и много други.
Преди две години Филип Киркоров заля Москва с плакати послучай рождения ден на певицата. Въпреки развода двамата останаха добри приятели.

Често се коментира слабостта на певицата към по-млади мъже. Дали е така или не, знае само тя. Но в Русия е популярен следния виц.

В парка Лужники майки забелязват примата Пугачова, която обикаля от количка на количка и оглежда бебетата.
- Какво прави тя, да не е полудяла? – недоумява една от жените.
- Не, просто си избира следващ партньор... – отговаря друга.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 11416 |15.04.2009 Арестуваха колежка на Люси Дяковска. . 37| 15969 |31.03.2009 Нагласени гейсцени с Азис във ВИП Брадър . 5| 11318 |29.03.2009 Момче очакват Калканджиева и Тачо . 3| 8047 |28.03.2009 Лудус, прагма или сторге?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads