Реклама / Ads
48| 27464 |17.09.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

П. Андерсън: Гледате VIP Brother? Тъпанари!

.
Памела Андерсън
Разбирам защо от 20 г. насам единствените успели българи са успели в чужбина. Пропаднала нация. Да минат тези три дни и да се махам. Ужас!
 

Броени часове преди Памела Андерсън да влезе в къщата на “VIP Brother”, от списание “Hello” успяха да се доберат до нея и да вземат следното изпъстрено с интересни откровения интервю:
 

Г-жо Андерсън, как приехте поканата за участие в българският вариант на VIP Brother, сигурно сте поласкана?
 

- Честно казано в първият момент след като получих поканата помислих, че някой си прави лоша шега с мен, понеже всички знаят отношението ми към този формат? Още повече, че бях убедена, че въпросното просташко шоу, отдавна не се излъчва никъде по света. Останах истински изумена, когато установих, че това не е шега, а реална покана. Реших, че трябва да видя кои са тези идиоти, които все още изпитват наслада от възможността да пропилеят част от живота си като участват във въпросният формат или като го гледат по телевизията? Честно казано това беше нещото, което ме заинтригува.
 

Ъъъ, но това е странно, което казвате, все пак, ако отношението ви към въпросният формат наистина е толкова отрицателно, колкото прозира от думите ви, едва ли бихте се съгласили реално да участвате?
 

- Вижте какво ще ви кажа, вашето мнение не ме интересува. Всички които гледат, дали ще е Биг , дали ще е ВИП Брадър, са тъпанари. Тези които участват в Биг Брадър са идиоти и простаци. Тези които участват във ВИП Брадър, освен, че са идиоти и простаци, са и алчни интриганти жадни за слава и внимание. Мога със сигурност да заявя, че вътре няма да има нито един интелигентен човек – писател, художник, учен, актьор, журналист, че дори и политик. Ако има някой който да се представя за такъв, то той ще е от булевардните журналисти, продажните политици и паркетните интелигенти. За какви ВИП персони може да става дума, когато самият формат на предаването, самите продуценти и сценаристи, насърчават интригите, лицемерието, свадите и секса, и това е ясно на всички, а ако на някой не му е ясно то значи е кръгъл идиот. Именно върху излагането на показ на низките страсти гради имиджа си въпросният формат.
 

Това което казвате не е ли малко нагло от ваша страна, при положение, че ще вземете доста тлъст за българските стандарти, а и за световните, хонорар от около 160 000 евро и то само за няколко дни участие?
 

- Все пак за да се подложа на участие в тази помия, трябваше да има подобаващо заплащане. Парите които ще взема от участието си, ще дам за благотворителност на една фондация, която помага на умни българчета да учат и да се реализират на запад и така да избягат от тази пропаднала и безперспективна държа. Така те ще се отърват от блатото на посредствеността, в което тяхната интелигентност, техните знания и умения биха били погълнати и изгубени за света.
 

Как не ви е срам, така да говорите? Вие знаете ли, че ние сме най-бедната страна в Европа и, че има българи, които през целия си живот няма да изкарат толкова пари, колкото вие ще получите за трите си дни присъствие в шоуто?
 

- Ами това е нормално, че сте най-бедни, щом забавлението ви е да гледате Биг Брадър, а не да четете книги, да гледате някой смислен филм, да излезете на разходка, да се видите с приятели, да обърнете внимание на децата си или да си поприказвате с любимия човек? Що за човек трябва да си, да се забавляваш и да си губиш времето, като гледаш как някакви боклуци се правят на шутове и се опитват взаимно да се прецакат. Да гледаш как се дуят като пуяци и сплетничат като последни клюкарки, и да се надяваш да ги видиш как правят секс? Трябва да си скот, трябва да си прост, трябва да си убитак – как може такъв човек да е богат? Логично е, че ще е беден? Какво ми се оплаквате, че сте бедни, то е ясно, че ще сте бедни щом се забавлявате с простащината, щом гледате да удовлетворите първичните си страсти. Та вие сте единствената държава в която все още се излъчва този формат. Разбирате ли, единствената?
 

Това не е вярно. Форматът Биг Брадър се е излъчвал по целия свят. В него участват само най-интелигентните и видни представители на съответната нация, цветът на нацията, както казваме ние. В този формат изпъкват най-добрите човешки качества, той е трибуна на съвременният морал!
 

- Ох, вие освен, че сте прости и бедни, явно сте и луди. Какви са тези глупости дето ми ги говорите? Добре, че поисках да нямам допир в къщата с вашите ВИП простаци, изтръпвам, като си помисля, че може да ми се наложи да общувам с тях. Някакви същества, които биха продали и майка си за минутка слава и възможност да бъдат център на внимание, да станат обект на възхищение и сексуално желание. Същества готови на всичко за да ги дават три месеца по телевизията, където да си придават важност и да дават свободно воля на псевдо-интелигентските си разсъждения. Били го излъчвали по целия свят!? Да излъчвали са го, но само по един сезон и после обществото е изригвало поразено от пошлостта и са го спирали, а в някои държави е бил спиран и преди края на първият сезон. А вие сте толкова опростачени, че вече правите, кой – четвърти ли, пети, шести сезон? О, боже, какъв ужас, колко посредствена нация трябва да сте? Знаете ли, че в другите държави, никой не купуваше продукти които се рекламираха по време на предаването, че никой не изпращаше есемеси в подкрепа на боклуците съгласили се да участват в шоуто? Знаете ли, че всеки, който бе свързал името си с въпросното предаване, бе сложен в графата вреден и опасен за нацията, а телевизията която бе направила грешката да го пусне в ефир, обикновено фалираше?
 

Не ние, вие сте луда. Как може да обиждате така българският народ. А ние ви чакахме с такова нетърпение. Вие не заслужавате и капчица внимание с вашите скандални бълвочи. Знаете ли, че  въпросният формат се прави от най-добрите професионалисти, най-интелигентните, най-уважаваните – и сценаристи, и продуценти и водещи? съжалявам, че са ви поканили! Пфу!
 

- Скандални бълвочи казвате, но нали това искате – скандал, интрига, пошлост, провокация, първичност. Ето ви го скандала, наслаждавайте му се. И за какви най-интелигентни същества правещи форматът ми говорите? Разправяйте ги тези на баба си. Тези са най-алчните, най-безскрупулните, най-продажните копелета, щом не се срамуват да насаждат и подбуждат сред българите пошлостта и посредствеността на низките страсти. Докато оставяте подобни фигури да диктуват медийната ви среда, ще си останете прости, гладни и бедни. Помнете ми думите. Сега разбирам защо от двайсет години насам , единствените успели българи, са успели в чужбина. Пропаднала нация. Да минат тези три дни и да се махам. Ужас!

(Бъзикилийкс, https://neverojatno.wordpress.com/

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 8491 |13.09.2012 Евгени Минчев с нова връзка, но й кръшкал . 8| 11475 |13.09.2012 Боевски изпял "Кокаиновите крале", за да лежи по-малко . 3| 8556 |12.09.2012 Криско: Никой не ме е арестувал . 4| 16384 |11.09.2012 Памела Андерсън с рекорден хонорар от 311 бона за 3 дни във "ВИП Брадър"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads