Реклама / Ads
2| 8109 |21.12.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Ани Салич се отдава на благотворителност по НТВ

.
Ани Салич Източник: Булфото
Лицето на бТВ Ани Салич вече е част от екипа на Нова телевизия. Тя ще работи по изцяло нов проект с благотворителна насоченост, който ще се появи в ефира на Нова ТВ през пролетта, се казва в прес съобщението от медията.
 

От няколко месеца Ани Салич не водеше централните емисии новини в бТВ  и беше ясно, че скоро предстоят рокади.

От бТВ не закъсняха с отговора. От медията излязоха с официална позиция във връзка с решението на Ани Салич да се присъедини към екипа на Нова телевизия.

От бТВ благодарят на топ водещите, репортерите, операторите и продуцентите, които през последните 6 месеца също били получили много атрактивни предложения за работа, но не са ги приели, Всички те избраха да останат лоялни към бТВ, въпреки трудностите, свързани с многобройните промени в ръководството на медиата на международно ниво.

Последните действия на Нова ТВ са категорична илюстрация на тоталната й немощ да даде стойностна алтернатива в ефира. Липсата на творчески и концептуален ресурс на конкурентната медия да създаде свои собствени силни лица и облик спъва развитието на целия пазар. Така се ощетяват първо зрителите, принудени да гледат опити за създаване на огледален образ на бТВ, но също така и рекламодателите.

Медия, която има амбиции да се развива, става неубедителна, когато за пореден път купува готови лица и концепции. Благодарим на Нова ТВ за признанието за неоспорим професионализъм и лидерство на бТВ, макар да е изразено по необичаен начин, се посочва в официалното обрущение на медията.

Колкото и да тежи раздялата с лице, създадено и развивано от бТВ в продължение на 13 години, за нас това е преди всичко възможност. Политиката на Нова ТВ да изкупува кадрите ни ни дава шанс за откриване и развитие на нови, млади професионалисти, което е единственият начин да запазим водещата си позиция и занапред, посочват от медията.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 25180 |16.02.2013 Защо Ани Салич не чете новините по БТВ? . 14| 15612 |07.06.2012 Ани Салич бясна . 20| 9564 |26.04.2011 След боклука Ани Салич се пуска в политиката . 7| 11269 |20.08.2010 Елена Костова пенсионерка, отдава се на дома

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads