Реклама / Ads
0| 22888 |14.09.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

"Ара" не пуска Емануела, имала договор

.
Емануела
От "Ара мюзик" са категорични, че нашумялата чалга певица Емануела е техен изпълнител. От фирмата са категорични, че те държат всичките права на звездата, която напоследък разправя навсякъде, че се разделя с фирмата.
 
Ето цялото становище не издателите на Емануела:

"По повод разпространяваната в медиите от фолк-изпълнителката Емилия Цветкова, известна с артистичното си име Емануела, информация относно прекратяване на продуцентския ú и мениджърски договор с "Ара Мюзик" ЕООД, с настоящето официално Ви информираме, че "Ара Мюзик" ЕООД понастящем е единственият лигитимиран по силата на закона и сключения договор продуцент и мениджър на Емануела. По силата на този договор "Ара Мюзик" ЕООД притежава изключителните права:

- Да договаря от свое име и за своя сметка всяко артистично участие на фолк-изпълнителката във всякакъв род музикални публични изяви, радио и телевизионни предавания и др.

- Да разпространява и разрешава излъчването по всякакъв начин на нейни изпълнения, звукозаписи, рекламни клипове, видеофилми и др.

- Да използва и отстъпва ползването на трети лица на нейното име, лик, биография с оглед рекламна и търговска цел.

В последните месеци Емилия Цветкова - Емануела демонстрира явно нежелание да спазва поетите към нас ангажименти и заявява публично намерението си да прекрати едностранно и без наличието на правни основания действащия помежду ни договор. Към момента подписаният между "Ара Мюзик" ЕООД и Емануела продуцентски и мениджърски договор е валиден и обвързва фолк-изпълнителката с всички поети от нея задължения, в това число за неустойки при нарушаване на изключителните права на продуцента и мениджъра.

С настоящото още Ви уведомяваме, че както досега, така и за в бъдеще всички артистични и медийни прояви на Емануела следва да се договарят и съгласуват САМО И ЕДИНСТВЕНО от PR отдела на "Ара Мюзик" ЕООД, за което самата певица е надлежно информирана.

Като се надяваме да продължим и занапред добрите си професионални отношения, молим надлежно да съблюдавате и да не допускате нарушения на защитените от закона продуцентски и мениджърски права на "Ара Мюзик" ЕООД по отношение на изявите на фолк-певицата Емануела, които права при необходимост сме решени да защитим с всички позволени от закона средства".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 13641 |19.08.2009 Станишев пропуска парти на олигарха Банев . 1| 22643 |10.08.2009 Емануела къса с "Ара", шефът й не знае . 20| 19772 |13.09.2008 И Евгени Димитров напуска Слави Трифонов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads