Реклама / Ads
2| 10855 |13.03.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Асен Блатечки: Калин определено е по-хубавият

.
Асен Блатечки:
Доста често ме канят за роли на лошо момче, може би е заради външния ми вид, приличам на човек от Коньовица. В началото на Стъклен дом отказах участие в сериала, защото мислех, че ще е сапунка.
 

Актьорът Асен Блатечки каза това в предаването Нека говорят по БТВ.

Не обичам жени да ми объркват мъжките работи. Това и на мене ми се е случвало. Лошите момчета, те все се оправят по някакъв начин, поясни в началото Асен.

Доста често ме канят за роли на лошо момче, може би е заради външния ми вид, приличам на човек от Коньовица, уточни Асен Блатечки и сериозно обясниу че всъщност наистина се от Коньовица.

Никога не съм готвил никого за Натфиз, ще я пратя при колеги, така отговори на зрителски въпрос гостът.

В момента искам да карам сърф в Егейско море, има море, вълни и просто е перфектно. Усещането е удивително, имаш чувството, че летиш, имаш чувство за полет, така довърши изречението Искам... Блатечки.

Асен коментира високата популярност, която им донесе Стъклен дом и каза, че не може да определи Калин или Асен е по-популярен, но според него Калин е определено по-хубавият. В началото на Стъклен дом актьорът дори е отказал участие в сериала, защото мислел, че ще е сапунка. Започнал участието си по-късно.

За Чарли предстоят много интересни неща, Чарли няма да победи Камен, защото е лошото момче, обясни бъдещето на героя си Блатечки.

Няма нищо, което бих направил за пари, обясни актьорът.

Трудно завърших средното си образование, защото много отсъствах. Добре че класната ми, която преподаваше химия, ме спаси и завърших, сподели Асен.

С каратето аз вървя през целия си живот, запалих се по него от дете, каза актьорът и добави, че това е неговата голяма любов. Сподели още, че в юношеството си доста се е бил, но от студентските си години не се е бил. Вече не се гордея с агресията, не ми се случва вече да се бия.

Много искам да имаме второ дете, но жена ми не иска. Дъщеря ми се казва Катерина, опитвам се да я науча да вярва в себе си, да бъде свободна. Аз се страхувам за нея, категорично каза Блатечки.

Коментирайки турските сериали той обясни, че не им е фен, но отчита майсторството, с което са направени.


Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 6156 |05.01.2011 Номинират Калин Георгиев за секссимвол на 2010 . 7| 5476 |02.11.2010 Калина и Китин се втурват в ново приключение . 1| 6801 |15.10.2010 Калин Врачански: Сърцето ми е свободно . 9| 22319 |08.09.2010 Калина – фал на пластичната хирургия

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads