Реклама / Ads
1| 8205 |08.01.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Астролог: За Близнаци-флирт, за Лъв-път, а за Риби-духовно израстване

.
Ретроградният Меркурий приключва днес. Март и и април ще е ретроградна Венера. Ако ги изключим от календара ще е най-добре. Венера отговоря за разбирателството, пари, бизнес, хармония и баланс. Това каза астрологът Оксана Хорват по НТВ. Вижте и прогнозата за отделните зодии:
 

Някои  неща не могат  да бъдат избегнати. Всеки от знаците ще има области, в които годината ще е хубава. За зодия Везни годината е успешна. Водолей и Близнаци също получават подкрепа от Юпитер. Сатурн дава трудности за Телец. Те ще са неспокойни, да бъдат по-внимателни и отговорни.

 

За Овен годината е любовна, стартират бракове, семейства, да внимават с международни дейности. За Телец е успешна за работата. Да внимават за кредити и заеми. За Близнаци е успешна годината за флиртове, ако са обвързани да внимават. За Рак е успешна в семеен план, ваканции,  имоти. Да не рискуват, да обърнат внимание на здравето си. За Лъва годината  е успешна откъм пътувания, премествания, промени. Да обръщат внимание на децата си. Ако планират деца, ще е трудно. Девите са успешни във финансов план.

 

Могат да направят успешни инвестиции. В семеен план да внимават. За Везните годината е успешна във всичко. Те могат да направят голяма промяна в живота си. Да не обикалят света. Скорпионите да започнат по-спокойно годината. Има периоди на равносметка и успокоение. След октомври идва техният период . Да стъпват на сигурно. За Стрелците се изисква отговорност.  Да внимават с имиджа си. Козирогът ще може да надграждат  кариерата. Да внимава с психичното здраве. При Водолеите- може да се разделят с някои приятели. Рибите ще са добре с кредитите и финансите. Имат много духовна година. Да не влизат в конфликти с шефовете си.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 8214 |01.01.2014 Астролог: Пик на протестите февруари, кабинетът пада до май . 37| 8829 |30.12.2013 Астролог: Борисов няма да стане президент . 26| 6827 |06.12.2011 Астролог: В България гледате мрачно, имате тежести!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads