Реклама / Ads
2| 6883 |28.07.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Barcelona Summer week

.
Саграда Фамилия Източник: Вяра Йовева
Организаторите на това музикално събитие са подготвили една седмица изпълнена с много партита на различни и плажове и в различни клубове.
 

Какво повече би могъл да поиска един млад човек, който само е чувал за летните фиести по испанското крайбрежие? Или някой, който е чувал много за Барселона, но никога не е имал възможност да посети този прекрасен град? Видял е самолетни билети за не повече от 50 евро, но така и не е събрал куража да се хвърли в приключението. За всеки, който се чувства по този начин, това е идеална възможност да се съчетае тези неща и да изживее една незабравима седмица.

 


 

Списъка с изпълнителите, които ще участват надвишава 100 имена на повече от 250 събития в 30 клуба и седем плажа. И всичко това в продължение на една седмица. Този фестивал се очаква да бъде едно от най-важните музикални събития в Европа това лято. Миналата година това събитие привлече над 50 000 души, като се очаква тази година да събере дори повече. Една от най-популярните френски радиостанции за електронна музика - FG - организира плажо парти последвано от такова в клуб. Някои от изпълнителите са посещавали България в миналото, и феновете искат това да се случи отново. А защо ние не отидем при тях? Елементарна сметка показва, че подобно пътуване - дори и от гледна точка на финансовата (или икономическа или световна и аз вече не знам как да я нарека) криза ще струва приблизително колкото подобно пътуване по родното черноморие. Неискам да подценявам българските курорти (по-голямата част от, които презастроени), но човек трябва да пътува и да се учи от другите култури. Така че, когато се върне да подобри това, което не харесва и да оцени това, което преди е приемал за даденост.

 

Събитието предлага разнообразие от музикални стилове и приятна атмосфера. То ще се проведе на 7 различни плажове в красивия град Барселона. Разбира се, този фестивал може да бъде съчетан с туристическо пътуване и човек може да се наслади на невероятна архитектура и забележителности, които градът предлага.


Сред изпълнителите ще намерите DJ Tiesto (единствения ди-джей, който печели приза ди-джей номер 1 според "DJ Magazine" три години подред, и единствения ди-джей, който е пускал на церемония по откриването на Олимпийските игри ), David Guetta, едно от големите имена на френската хаус сцена и DONS, който посети България по време на музикалния фестивал SeeMe 3. Тези, които са заинтересовани да видят подробен списък на изпълнителите могат да го направят на сайта на фестивала - https://www.barcelonasummerweek.com/. Много от имената са непознати на българските фенове, но не защото не са добри ди-джей, а по-скоро заради спецификата на българската сцена. Тези имена говорят за музика с добро качество, приятна атмосфера и добро настроение. Акцентът е върху електронна музика и специално хаус музиката, която придоби голяма популярност през последните години. Разбира се това не е единственият музикален стил, който е включен в програмата. Трудно е да се опише какъв вид музика може да се очаква при толкова много изпълнители, но едно нещо е сигурно на такова събитие всеки ди-джей дава максималното от себе си за да зарадва публиката и да допринесе за добрата атмосферата.

 

 

 

За пореден път възнамеряваме да отразим непознато в България музикално събитие по най-добрия възможен начин - със снимки, коментари и видео клипове.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5688 |28.07.2009 N.O.H.A щурмуват родното море . 0| 7733 |28.07.2009 Робърт Плант оцеля след катастрофа . 1| 5816 |27.07.2009 Пробният брак - нож с две остриета . 1| 7822 |24.07.2009 Секна меракът на българите за имоти в Кавала

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads