Реклама / Ads
14| 10624 |09.08.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Бареков се развежда, оглежда фолк диви

.
Николай Бареков обядва оня ден в ресторант "Веранда" на Аркутино с руса жена, но не съпругата му Евгения. Двамата ядоха биволски кюфтета и печени зеленчуци.
 

Придружителката му бе с къса коса за разлика от дългите руси къдри на жена му. Двойката бе в спортни екипи на "Пума" - той в черен, а тя - в розов, пише "24 часа".

Николай и Евгения се развеждат 4 години след пищната и шумна сватба, която вдигнаха в Пловдив. Тогава камбаните на храмовете в града възвестиха събитието, на купона бе и пловдивския митрополит Николай. От известно време живеят разделени и Евгения Барекова вече няма нищо общо със светския сайт "Би лайф". Когато бившият тв водещ напусна Би Ти Ви, започна заедно с жена си да разработва няколко сайта. На нея беше поверил светския.

"Не мога да отрека упоритите слухове. Но темата не е на дневен ред в следващите няколко седмици, тъй като имам ангажименти, свързани с други планове. По-голям коментар ще направя, когато нещата между мен и жена ми се изяснят. Ситуацията не е от днес и от вчера, но все още я преживявам и разказвам всичко това с огромна болка", обясни Бареков.

Днес той чака да му доведат сина им Николай, който ще изкара няколко дни с баща си на Аркутино. После вероятно ще е и с майка си на море. Журналистът си почива това лято чрез така наречените дълги уикенди. До сряда е на работа в София, след което тръгва към Пловдив или за морето. След 2 седмици вероятно ще отиде и до САЩ.

Миналата събота за Бареков чуха всички гости на заведението "Час пик" в Слънчев бряг. Дисководещият цяла вечер е поздравявал фолкпевицата Цветелина Янева от негово име.

"Много близки приятели от 20 години сме с баща й Георги Янев, който е ръководител на пловдивския оркестър "Орфей". Същата вечер освен с нея бях и с Галена, и с Мария. А на следващия ден обядвах с Мария, съпруга й и дъщеричката им Марая - с тях сме семейни приятели", каза Бареков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 8195 |30.07.2010 Мария и Галена не се поглеждат с Андреа и Анелия . 6| 7792 |21.04.2010 Бареков: Борисов е Херкулес . 5| 9525 |19.03.2010 Сашка Васева: Бареков не знае да прави новини . 6| 11570 |15.03.2010 Венета Райкова на война с Бареков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads