Реклама / Ads
12| 14514 |30.06.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Бетина Жотева между Дачков и Трактора

.
Зад гърба на Симеон Дянков говорителката му се среща с душмани на правителството
 
Чисто нов пикантен слух развеселява журналистическите среди. Доскорошната журналистка, а сега глас на финансовия лъв на правителството Симеон Дянков – Бетина Жотева, от известно време запълвала свободното си време с потайни срещи с лидера на „Октопода” Алексей Петров и подопечния му журналист от в. „Галерия” (кръстен на мракобесната операция на ДАНС за подслушване и следене на политици и журналисти).

Тя ту се появявала с Дачков в ресторантчета, където между неизвестен брой чаши огнена вода обсъждали тактиката и стратегията за громене на законното правителство, в което Жотева се явява високопоставен служител. Пред свои близки обаче тя твърдяла, че срещите са професионални и че е запленена от творческия гений на Дачков и най-вече в частта за някогашното венцеславене на Иван Костов и последвалото му по-късно обливане с помия. Това е феноменално, гениално, възхищавала се тя на Дачковия талант да прескача от един цвят на друг и в крайна сметка да се окаже във величествените подстъпи на колос като Алексей Петров. Самата тя май също била очарована от Трактора по един неповторим начин, който се материализирал в дискретни срещи в дипломатическия блок на бул. „Цариградско шосе” (до бившия ресторант „Ропотамо”). Охраната на Петров била многократно забелязана от нищо неподозиращите съкооператори.

Дори някои предположили, че вероятно Петров и Бетина обсъждат лихвите на банковите кредити, по които доцентът е световнонеизвестен спец, и тяхното отразяване в медиите. Над казуса били забелязани да умуват и известните обитатели на блока - бизнесменът Борислав Дионисиев и прокурорът Росен Димов, известен с ловните си подвизи и активността си по въпроси на шофирането по родните пътища. Активисти от столичната клюкарница допускат сюжетът с триъгълника Дачков – Жотева – Петров да е съчинен от завистници, които искат да злепоставят известната журналистка пред работодателя й Симеон Дянков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 8782 |30.11.2010 Лора и Мира - актриси в "Междузвeздни войни" . 5| 6775 |25.11.2010 Миска мърмори: Моля да спрете войната между двете Кореи . 70| 22903 |23.08.2010 Вестник „Галерия” се разцепва, Трактора аут . 4| 18106 |09.07.2010 Между 30 и 40 г. жените са секс трошачки

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads