Реклама / Ads
4| 7559 |30.09.2014 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Big Brother изгони Тачо от VIP Къщата

.
Жени остана без половинката си в Къщата
Big Brother изгони Тачо от Образцовия дом заради проявената от него агресия към Зорница Линдарева. Зрителите на Нова станаха свидетели на най-горещия лайф от началото на новия сезон на VIP Brother. Елиминациите бяха отменени, а всички средства събрани от смс-и ще бъдат дарени за благотворителност.
 

Цяла България имаше възможността да види и да изрази мнението си за постъпката на Тачо. По време на празненството по случай рождения ден на Иво Аръков Тачо имаше множество скандали със съпругата си Жени, а отправи и гневен монолог към самия Big Brother. След като скандала между съпрузите утихна, Жени се скара с останалиte Съквартиарнти заради две бутилки вино, които Камелия Воче взе от ръцете на Зорница Линдарева, като я излъга, че иска да сготви с тях. Целта на Воче беше да прекрати пиенето на Зорница.

 

Евгения Калканджиева обаче вдигна скандал на Камелия, подведена от обясненията на бившата любовница на съпруга ѝ. Впоследствие Жени разбра истината и призова Линдарева да се извини на обидената Воче за сплетнята, която е направила. Зорница се опита да обясни своите действия, но изневиделица получи шамар през лицето от бившия си любим- Тачо. За пръв път в историята на VIP Brother, Съквартирант нарушава правилата за поведение в Къщата и то по такъв начин.

 

Действията на Тачо предизвикаха оживена дискусия както в Домсъвета на Образцовия дом, така и сред зрителите на Нова. Някои призоваха Big Brother да извади Тачо, защото насилието не бива да се толерира под каквато и да е форма. Други приканиха да му бъде даден втори шанс. Политбюро  също излезе със становище по случая, макар че Евгени Минчев и Йорданка Христова да се разминаха в своята оценка за проявата на Тачо. „След като има правилник във VIP Brother, трябва не да се пита, а да се прилага”, каза Христова. Минчев пък заяви, че Тачо трябва да си тръгне, но не заради шамара, а защото той не допринасял към това шоу.

 

Водещият Ники Кънчев и членовете на Домсъвета разговаряха и с двете жени, замесени в инцидента, от Изповедалнята в Къщата. Жени Калканджиева поиска съпруга ѝ да остане в Къщата, а Зорница Линдарева не беше сигурна и отказа да даде отговор. Big Brother даде възможност на зрителите да изразят своето мнение, като гласуват в онлайн анкета. През цялото време на лайва резултата от допитването се менеше изключително динамично, но накрая хората, които искаха Тачо да остане във VIP Brother, бяха с малко над два процента (52,8%) повече от тези, които искаха неговото изгонване (47,15 %). Тачо също получи думата, за да се защити пред цяла България и пред Съквартирантите. Той публично поиска извинение от Зорница Линдарева и отрече да ѝ е посягал друг път.

 

Въпреки това Big Brother реши, че Тачо трябва да напусне шоуто завинаги, след като е нарушил правилата в Образцовия дом. Минута по-късно той вече беше извън Къщата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 8124 |29.09.2014 Тачо наби Зорница във ВИП брадър! Скандалът нагласен? . 6| 8525 |26.09.2014 Тачо изневерил на Жени с две манекенки на куп . 17| 14717 |25.09.2014 Тачо на Жени едно към едно с Георги Илиев . 20| 10529 |21.09.2014 Мика Стоичкова не ще ни VIP Brother, ни Иво Аръков

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads