Реклама / Ads
12| 17956 |02.12.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Биг Ша възпя Баба Гуси от Троянския манастир

.
Скандалният скайп разговор на йеромонах Кирил, излъчен в "Господари на ефира" Източник: Нова телевизия
Гейскандалът, който се разпространи с бясна скорост отвъд духовната обител на Троянския манастир, вдъхнови за нови певчески подвизи Мишо Шамара. Вероятно поне за малко той ще загърби гневните рими по адрес на Бойко Борисов и „цветята” му и ще насочи творческата си енергия към палавите мъже в расо.
 

Най-новият шлагер на Биг Ша е озаглавен „Баба Гуси”. Парчето е брутално, но жъне високоскоростни овации и споделяния в Мрежата.

„Вдига си расото, развява си ласото, всичко си остава вътре във братството. Виж на баба Гуси дъртото пуси, меките китки, широките дюзи… Плюя на морала им, играят си с анала им, всички играят принцеси на бала им. Не съм виновен аз, че монасите са гадове, опъват кожата по скайпа на айпадове…”, рапира Шамара излъчената скрита камера на йеромонах Кирил Тодоров.

Покрай това разкритие тръгна скандалът за хомосексуални оргии в манастира, в които участвали отците Августин и Пахомий, които се наричали помежду си баба Гуси и Палома. За Кирил пък се заговори, че имал близки отношения с бившия игумен епископ Теодосий. В скайп разговора йеромонаха разкри, че четирима от шестимата в Троянския манастир монаси обичат здравата мъжка любов.

Светият синод наказа йеромонах Кирил заради недопустимите с монашеското му звание хомосексуални връзки. Той си е тръгнал от Троянския манастир в събота, съобщиха запознати, цитирани от 24 часа. Баща му дошъл, накарал го да събере багажа си и отпътували към София, където живее семейството.

За хомосексуалните връзки на йеромонах Кирил разказа пред “Господари на ефира” момче, което е било негово гадже няколко месеца. Младежът, който запази анонимност пред зрителите, и йеромонахът се харесали във фейсбук, а след няколко нощи заедно в Троянския манастир се влюбили един в друг. След известно време момчето пожелало да се разделят, по Кирил започнал да го заплашва. Младежът подал жалби в МВР и прокуратурата.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 7462 |11.10.2011 Попова стана баба за трети път . 6| 10113 |18.11.2009 Сашка възпя премиер в парче на немски . 0| 6868 |01.10.2009 eBay: Продава се баба! . 2| 5803 |12.09.2009 Сашка възпя Нешка в рими

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads