Реклама / Ads
8| 9488 |07.02.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

С бижута за хилядарки, социалисти агитираха за "евтин ток"

.
Депутатите от уж най-социалната партия у нас - БСП, блестят с бижута и часовници за хиляди левове на едни от най-скъпите марки в света.
 

В нощта на референдума повечето от тях се появиха с истински уникати на едни от най-скъпите световни марки, отбелязва „Всеки ден".

Още щом излезе неочаквано на трибуната, за да хвали преобладаващите отговори „да" в проваления ядрен референдум в полза на АЕЦ „Белене", експрезидентът Георги Първанов шашна мнозина с черно „Картие" на лявата си ръка по специална поръчка, оценен от експертите за рекордните 20 бона.

Съпартийците му коментират с удивление, че Гоце е способен да агитира за уж евтиния ток, който втората АЕЦ щяла да произвежда в бъдеще, хем не скрива разточителството си по лъскави аксесоари. Интересното е, че часовникът не е описан в данъчната декларация на бившия президент. Откъде ли е намерил 20 000 лева, че да си го купи? Или може би му е подарък от някой приближен бизнесмен, да речем?! Мистерия!

Не по-малко заможен изглежда и един от най-добрите апаратчици на „Позитано" 20 - вездесъщият Димитър Дъбов. Депутатът, който е и заместник на соцлидера Сергей Станишев, се фука с швейцарската марка „Франк Мюлер". Моделът, на който червеният депутат се е спрял, струва зашеметяващите 60 бона, с което печели и първенството по благосъстояние в червените редици.

Часовникът е ръчна изработка с 18-каратово бяло злато и каишка от алигаторска кожа. Експерти в бранша коментират, че за такъв аксесоар понякога се чака с месеци и напомнят, че часовник от този калибър могат да си позволят световни звезди от ранга на Дейвид Бекъм и Елтън Джон.

Далеч по-скромен на този фон изглежда часовникът на евродепутата Кристиан Вигенин. Той също си пада по швейцарската точност, но марката „Радо" бледнее с цени „само" от няколко хиляди лева. Това бяха любимите секундомери на Слави Трифонов, преди да се замогне.

Най-скромни се оказаха едни от най-одумваните в БСП - соцлидерът Сергей Станишев, който свали бижутата от ръцете си, и депутатката Корнелия Нинова. Тя се появи с приличен модел на „Дона Карън Ню Йорк" за смешните 400 лева. Хитрушата Масларова пък изобщо не носи часовник - да не се набива на очи...
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 7636 |06.02.2013 Съд ще прави експертиза на задните части на германска миска . 12| 9892 |05.02.2013 Халваджиян и Дългия ще си мерят рейтингите . 7| 8372 |04.02.2013 От TV7 канили и Венета Райкова, тя отказала . 7| 15582 |02.02.2013 Ясновидец предрече знаково убийство през пролетта

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads