Реклама / Ads
3| 7902 |12.01.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Бритни Спиърс отсвири X Factor и 15 млн долара

.
Бритни Спиърс
Певицата Бритни Спиърс обяви официално, че прекъсва отношенията си със своя агент Джейсън Тревик, както и че напуска журито на музикалното шоу X Factor. Официална причина за скъсване на контракта с Тревик певицата не съобщава, но в петък е заявила, че ще „останат приятели завинаги”.
 
Тревик също не дава повече подробности, отказва да назове и причините за отмяна на сватбата между двамата. Пред журналисти обаче е бил категоричен, че изпитва топли чувства към Бритни и синовете й и няма никакви намерения да разваля отношенията си с нейното семейство.   

Запознати припомнят, че за да участва в журито на X Factor Бритни е подписала договор за хонорар от 15 млн долара. Напускайки шоуто ще трябва да се преразгледа и този контракт.

 

Бритни Спиърс се е омъжвала два пъти досега. Първият й брак бе с ученическото й гадже Джейсън Александър. Ожениха се през 2004 г. в Лас Вегас и се разделиха 55 часа по-късно, което бе своеобразен рекорд за кратък семеен живот. През същата година Спиърс се омъжи повторно, този път за танцьора Кевин Федерлайн. От него Бритни роди две деца и веднага след това се разведе.

След раздялата Спиърс се превърна в главен герой на редица скандали. Появяваше се пред публиката в неадекватно състояние, попадаше в абсурдни ситуации, завърза странни отношения със странни хора. В резултат на това тя загуби правата върху децата си, както и правото да се разпорежда с парите си, което доведе до съдебно решение за финансово попечителство от страна на баща й.

През 2010 г. Спиърс срещна Тревик, който й помогна да се качи отново на сцената. Освен това тя успя да си върне частично правата върху синовете. Един от силните знаци за нейното завръщане бе поканата да участва в журито на популярното шоу X Factor. Според запознати са й били предложени 15 млн долара като хонорар. Музикални критици обаче смятат, че шоуто е скучно и рейтингите му падат.

Според самата певица тя напуска журито, за да се отдаде на певческата си кариера. „Ще се върна в студиото и ще записвам нови песни”, заяви Бритни. Последният й албум "Femme Fatale” излезе на пазара през 2011 г.

Сайтът TMZ.com, който отразява живота на американските знаменитости написа преди ден, че Спиърс води преговори за дългосрочни ангажименти в Лас Вегас. Преди нея такива договори вече били подписали звезди като Шер, Елтън Джон, Барбара Стрейзънд, Селин Дион и др.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 6666 |08.01.2013 Руският поданик Депардийо отсвири френския съд . 5| 6461 |15.11.2010 Родните звезди отсвириха Коледните пости . 0| 6166 |26.05.2010 Бритни иска да бъде замрaзена след смъртта си . 0| 5533 |12.05.2010 Бритни отряза гаджето си от бизнеса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads