Реклама / Ads
2| 5916 |01.09.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Брус Уилис идва с БСП - Бесни Страшни Пенсии

.
Брус Уилис
Брус Уилис, Морган Фрийман, Джон Малкович и Хелън Мирън вече са част от топ ешелона на БСП!
 

Спокойно, не става въпрос за нова “суперпродукция” на Кирил Добрев, удивил киноманите с онова кратко филмче за конгреса на партията майка, в което Сергей и Бате Серго управляваха един самотен трамвай, пише днес вестник Труд. Това “БСП” не е като онова. Брус Уилис и компания не са част от партия столетница, а от чисто нова холивудска екшън комедия с българско заглавие “БСП - Бесни Страшни Пенсии”. Премиерната дата у нас и по света е 22 октомври.

Това е без съмнение най-забавният превод на американски филм в историята на родното киноразпространение. В оригинал творбата, която е базирана на едноименен комикс, се нарича RED, съкращение от Retired Extremely Dangerous, което може да се преведе като “изключително опасни пенсионери”. В лентата става дума за отдавна оттеглили се топ агенти, които отново влизат в играта, за да покажат на какво са способни... Ролите са поверени на Брус Уилис (55 г.), Морган Фрийман (73 г.), Джон Малкович (56 г.) и Хелън Мирън (65 г.). Брус и Малкович все още не са в пенсионна възраст, но това е Холивуд. В екшън киното годините, стажът и пенсионните осигуровки нямат никакво значение.

А по-малко от месец, след като мине по българските екрани с “БСП”, Брус Уилис ще ни дойде и на крака, за да снима в Киноцентъра “Кейн и Линч”.

До премиерата на “БСП” има време и рекламната кампания тепърва ще се разгръща. Вече се върти клип с български субтитри и когато на финала изплува надписът “БСП - Бесни Страшни Пенсии”, лицето от само себе си се изкривява в широка усмивка.

“БСП” ще има изключително трудната задача да задмине по приходи най-големия хит в каталога на “А плюс филмс”, а именно българския “Мисия Лондон”
. Комедията за родни дипломатически гафове на територията на Великобритания 19-а седмица е в Топ 10 на най-гледаните филми у нас с общо 370 хиляди зрители, което в пари прави над 2 600 000 лв. (със съкращения от Труд)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 7831 |29.07.2010 Lady Gaga идва в България . 27| 49362 |22.03.2010 "Листопад" без пад! Идва нов сезон! . 6| 9828 |17.03.2010 Музей на Ал.Македонски вдигнаха в Пела, македонците - бесни . 0| 5835 |01.03.2010 Вечният бунтар Дилън идва и в България?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads