Реклама / Ads
5| 8877 |09.02.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Чалгаджия става зам.-кмет на Враца

.
Джина Стоева с Ивайло Христов
Градоначалникът на Враца Калин Каменов се кани да назначи чалгаджия за свой заместник в общината. Вчера контролирано беше пуснато в публичното пространство желанието на ГЕРБ Ивайло Христов от Криводол да влезе в управата на Враца.
 
Това е същият Ивайло Христов, който по време на последната предизборна кампания преби Михаил Яков, който разлепвал агитационни материали на „Либерален алианс“ на Борислав Банчев, съобщава "Трибали". Човекът пусна жалба до полицията, а Общинската избирателна комисия излезе със свое решение.

Христов беше кандидат за кмет от партията на олигарха Христо Ковачки, но се провали. Въпреки това корпоративният вот го вкара в общинския съвет.

Във Враца политикът от Криводол обаче е по-популярен като полуголия мъж от чалга клиповете на Джина Стоева. Според него, било нормално да се снима гол, тъй като бил хубав мъж, но кой знае защо голите му снимки изчезнаха от личния му профил във Фейсбук.

В кафенетата на Враца упорито се коментира как така преди дни бе уволнен наместникът на квартал Кулата Йордан Христов, който нямал висше образование, а сега ГЕРБ ще назначат като зам.-кмет на областния град човек със средно образование?!

Избирателите на ГЕРБ във Враца не могат да проумеят какво още трябва да изтърпят от Калин Каменов. По време на предизборната си кампания той твърдеше, че ще върне младите в града, а на практика назначи хора от други градове, които преди това не бяха стъпвали във Враца. За зам.-кмет бе докарана някаква жена от Благоевград, тя пък си назначи съветник от Благоевград, кметът си взе съветник от Варна, а накрая за шеф на Автотранспорта в общината бе сложен някакъв човек от Петрич. Създава се впечатлението, че кметът на града няма доверие в експертизата на местните членове на ГЕРБ, иначе няма логика да се пълни администрацията с другоземци. Интригата на сезона е докога ще издържат нервите на местното ръководство на управляващата партия.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 8123 |10.10.2015 Скандалната Виктория Джумпарова става 2 в 1 във филма „Кучката” . 14| 15350 |25.09.2015 Ето как се става тв водеща! . 6| 18374 |02.06.2015 Сашо Диков ще става татко на 63 ? . 7| 5983 |13.05.2015 Сидеров щастлив, ще става татко

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads