Реклама / Ads
7| 10407 |01.09.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Дарина Павлова снима за тв на Берлускони

.
Дарина Павлова
Дарина Павлова продуцира риалити за италианците, живеещи в Съединените щати. То ще се казва "Сънувайки Италия" и ще се излъчва по тв канал на медийната империя на Силвио Берлускони "Медиасет".
 

Програмата ще покаже на живо, но също така и в документални кадри италианците и италианския стил на живот в САЩ, пише 24 часа. Смята се, че над 15 млн. италианци живеят в страната, където от години има дом и самата Дарина. Американските серии в действителност ще бъдат първият сезон на предаването на Берлускони за италианската емиграция в чужбина. Кадри за него се заснемат в момента в 9-те американски града с най-силно италианско присъствие - Ню Йорк, Вашингтон, Чикаго, Лас Вегас, Лос Анджелис, Сан Франциско, Хюстън, Ню Орлийнз и Маями.

 

Директор на програмата е италианецът Джорджо Скуарча, а водеща ще бъде близката приятелка на Дарина - Морган Уиткин. Освен че е атрактивна блондинка с фигура на модел, тя е висшистка и говори перфектно италиански подобно на Дарина. И Морган, както и самата Дарина, от известно време пребивава в Рим.

 

Американец, живеещ в Италия, ще върви по следите на италианците в света, откривайки как пренасят част от Италия навсякъде във всекидневието си - такава е есенцията на съдържанието на програмата според нейните създатели. Любовта към Италия и към всичко италианско е в основата на риалитито. От една страна, неговата цел е да изрази обичта към Италия. От друга, то ще бъде своеобразно риалити, чиято цел ще е да развлича италианската публика, предлагайки й най-разнообразна мозайка на света, видян през очите на италианците в чужбина.

 

Шоуто ще се фокусира върху интересни и успешни съдби на многобройни италианци от три поколения насам и произхождащи от различни италиански области. Постигали успех в бизнеса и изкуството в Америка италианци ще бъдат сред главните герои на програмата и те сами ще разказват историите си. Предаването ще изобилства и с примери за италианци, успели да пробият в сферата на дизайна и кухнята, където Италия открай време е лидер в света.

 

Сега обаче италианската публика ще види как конкретно нейни съграждани са успели да наложат в американското всекидневие италианската култура. Шоуто ще се стреми да бъде не само специфично пътешествие в света, видяно през италианските очи, но ще покаже и как Италия остава завинаги в сърцето на италианеца, където и да се намира той.

Всеки едночасов епизод от предаването ще стартира с обиколка на един от американските градове, от които ще се излъчва. Гайд ще бъде Морган Уиткин, която ще представя и съответната личност главен герой. Веднага щом бъде разказан американският й начин на живот, ще бъде представен и съответният италиански град, откъдето произхожда.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 11825 |04.04.2011 Слави заби ново гадже, води го при Дарина . 21| 10205 |04.02.2011 Т. Стефанова: Дарина и Берлускони ще заживеят заедно . 0| 7906 |15.09.2010 Пенелопе Крус снима бременна "Карибски пирати" . 3| 5841 |11.06.2010 Дарина праща дар за ЧРД на Бойко

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads