Реклама / Ads
2| 8593 |13.06.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Деян Донков изчезна

.
Деян Донков се изпари след излизането си от „Къртицата" преди вечер и вече втори ден никой от близките и приятелите му не знае къде е.
 

Актьорът си е тръгнал сам от Базата на шоуто и противно на очакваното гаджето му Радина Кърджилова не го е очаквала на изхода. Тя не е била и в общия им дом, защото още преди 2 седмици се върнала в семейното жилище при татко си и брат си.

Колеги вчера цял ден не спрели обаче да й звънят, за да я питат какво става с Деян и къде е. Самата тя обаче също бил в неведение, а не проявила кой знае каква заинтересованост за местонахождението му.
„Никой, дори Радина, не знае къде е. Телефонът му е изключен и не го открихме дори по заведенията, които обичайно посещава из София. У дома също не си е", споделиха разтревожени приятели на звездата от „Под прикритие".

Единствено бившата му жена и майка на сина му Деян Анастасия Ингилизова не била разтревожена, тъй като и по време на връзката им Донков имал навика да се изпарява, когато напрежението му дойде в повече. Прибирал се спокоен след няколко дни без да дава обяснения. За това и сега тя не смятала, че има нещо притеснително около изчезването му.

Странен е единствено фактът, че Радина не го е чакала на излизане от шоуто, както и в дома им. Кърджилова 2 седмици не спря да плаче за половинката си и въпреки че в Базата се скараха и тя дори го обвини в насилие, навън не спираше да повтаря, че го обича и иска да е с него. За това мнозина от близките на актьорите заподозряха, че двамата са отпрашили някъде заедно, но крият, за да не бъдат притеснявани от приятели, а и от папараци.

От „Къртицата" пък издават, че Деян напуснал с облекчение шоуто, въпреки че бе на метри от финала. Предаването свършва в понеделник, когато и ще се разбере кой е „Къртицата". Ако беше останал, Донков щеше да има шанс да спечели част от голямата награда от 250 бона, но актьорът не съжалявал и бил доволен и на хонорара, за който се договорил в началото с продуцентите - 50 хиляди лева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 8094 |09.06.2013 Във Франция Билалов продавал фалшиви картини и готвел . 7| 7509 |07.06.2013 Земеделци готвят чеверме за Бойко . 5| 10849 |05.06.2013 Лора Крумова слиза от екран и се качва на сърфа бременна . 6| 14968 |04.06.2013 Шокиращо: Орален секс поболял Майкъл Дъглас от рак

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads