Реклама / Ads
24| 26893 |18.09.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Диана сдъвка Сашка в "Челюсти"

.
"Ти беше трагична! Саше, ходиш ли на репетиции?", се ужаси Диана Найденова, водеща на предаването "Челюсти" по "Нова Телевизия".
 

"Сложи си червен нос и си прави шоу. Саше, ти не ходиш на репетиции бе, жена?!" - "Това е хаотично атакуване с въпроси, аз съм ти гост" - "Аз въобще не ви слушам!" Така премина разговорът между журналиста Диана Найденова, певицата Сашка Васева и сина й. Според Васева Найденова е поканила поп фолк пионерката само за да защити Нешка Робева. Видимо изнервена от вчерашното закъснение на Васева за лайфа водещата захапа в своите "Челюсти" Дупнишката Мадона. Оказа се, че причината за случката е операция на бащата на чалга певицата. Въпросът дали Дупнишката Мадона прави секс, зададен пред сина й, окончателно сложи край на добрия тон. Участничката в "Пирин Фест" от 1994 г. красноречиво посочи на екипа "Челюсти", че е дошла на война.

Според нея трябва да се избягват неудобните въпроси, като идолизира Христо Стоичков, че псувал журналистите за този им навик. Диана Найденова сравни двамата набори от 1966-та година и нарече Сашка "Стоичков в пола" заради това, че не си признавала за краха във "Вип Денс", както футболист номер едно на 90-те не казвал колко е зле като треньор. Припомняме ви, че той едва не бе линчуван в ЮАР заради провала на неговия отбор. Именно полата обаче стана тема за скандал между двете кибритлии. Водещата обвини Васева, че носи прекалено късо облекло, певицата на свой ред се оправда, че вина за снимките в интернет на гащите й по време на танците носи продуцентът Нико Тупарев, който е допуснал това. Васева добави още, че е заплашена от продуцентите на предаването "Челюсти", че ако не гостува при водещата от "Дарик Радио", Нова Телевизия ще я направят на нищо. След цялата кавга синът на певицата, който е в трети клас, откровено призна, че диалогът му приличал на бебешка караница.

Откъс от скандалното интервю


Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 8049 |17.09.2009 Мон Дьо няма да дава съвети на Сашка Васева . 4| 14148 |16.09.2009 Неписани правила за мъже, създадени от жени . 0| 22888 |14.09.2009 "Ара" не пуска Емануела, имала договор . 2| 7409 |14.09.2009 Стефка Костадинова „скочи” в българската Алея на славата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads