Реклама / Ads
2| 5683 |10.05.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Дончева и Орешарски интимно в Мелник

.
Дончева и Орешарски на среща с леви избиратели
Основателката на лявата алтернатива Д-22 Татяна Дончева и бившият финансов министър Пламен Орешарски били забелязани на романтична разходка из калдъръмените улички на Мелник.
 
Това довери читател на Frognews.bg, който в съботния ден, 8 май, засякъл любопитната двойка.

Дончева и Орешарски били облечени спортно, а целта на разходката им се оказала прословутата Кордопулова къща, своеобразен средновековен замък, с автентична винарна и изкопани в пясъчниците галерии за отлежаване на виното. Двамата дегустирали миналогодишната реколта от старобългарския сорт „Широка мелнишка”, а после се наслаждавали на специалитети в малка кръчма.

За любопитните гости на Мелник останала загадката, защо двамата са избрали да прекарат заедно част от почивката между Гергьовден и Деня на Европа? Предполага се, че са обсъждали общи идеи за реформа на държавата. Неслучайно, преди седмица първият финансист в кабинета на Сергей Станишев бе замесен в новия обществен проект на червената Татяна Дончева, но после името му не бе съобщено сред учредителите. Знае се, че Дончева е сред най-върлите критикари на партийната политика на Станишев и има мераци към поста му. От друга страна, обаче, Орешарски се числи към най-приближените на боса на „Позитано” 20, а Станишев не престава да го хвали като професионалист.

Не е изключено и Дончева, и Орешарски да са обсъждали юридически казуси, свързани с намеренията на прокуратурата да повдигне обвинения на бившия министър. Като експрокурор Дончева има опит в наказателната практика и мoже да бъде полезна на притиснатия от обвинението икономист.

Свидетелите на романтичната разходка в Мелник, обаче, не изключват и версията, че между Дончева и Орешарски е припламнала любовна страст. Знае се, че противоположностите се привличат, затова напълно възможен изглеждал флирт между бившия син заместник на Надежда Михайлова в СДС и сатъра на социалистическата риторика.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7744 |10.05.2010 Вила на Бин Ладен - декор за порно филми . 0| 8913 |10.05.2010 Зарязаха ме. И сега какво? . 0| 11831 |10.05.2010 Линдзи Лоън стана порноактриса . 1| 6520 |09.05.2010 Съпругата на Берлускони иска 3,5 млн. евро на месец

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads