Реклама / Ads
46| 16945 |22.04.2009 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Дуелът Аня Пенчева - Ивайла Бакалова

.
Аня Пенчева - Ивайла Бакалова
„Ние сме дребни души”, призна Ивайла Бакалова на живо от Къщата на VIP Brother 3.
 
Тя дори няма представа колко е права. Бившата Мис достигна до това прозрение, след като самата тя установи, че не се вижда дали звездите имат сърца, а е по-важно дали са популярни, писа "Блясък".
Ето за скандала.

Ивайла Мис България 2001, която стана такава в конкурса на Дарина Павлова, не без съдействието на самия Илия Павлов, обясни на Ники Кънчев, че приема дуела с Аня Пенчева, защото по този начин ще спечелят повече пари за каузата. Вълнуващо е , че Ивайла Бакалова мисли така благородно, а по цял ден дърдори глупости и подсилва напрежението.

Актрисата вкара интрига, но поне каза истината “Много е кофти да продаваши тялото си”. Дори не използва имена. Не, че Аня Пенчева е света вода ненапита, но мутренските представи за висше общество взеха да стават хипер досадни... А пък и тя е приятелка с Дарина Павлова, както межждувпрочем почти всички родни “звезди”- Слави, Мартина Вачкова. А също братя Илиеви, Маргините...

Едно обаче трябва да им се признае. Те са напипали начин да покажат цялата измислена същност на родния ни хайлайф, да разиграят жестока пародия на отвратителното му лице. Ако една жена може е известна с това, че е имала връзка с човек, кого наричат Вълка и е била близка с човек като Илия Павлов, тя е върхът на сладоледа. Та даже и журналистите започват да го втълпяват. Гнусно е да живееш в такава държава. Каквито са ти виповете, такава е и държавата.

В конфликтa между Ивайла и Аня е въвлечена и вдовицата на Илия Павлов-Дарина. Името й беше споменато от Аня, която индиректно заяви в ефир, че й е много добра приятелка. Освен това Пенчева сподели, че е била свидетелка на сълзите и мъката на Дарина, заради изневярата на съпруга й Илия с Ивайла. Миската заключи, че актрисата е много лицемерен човек и се опитва да манипулира хората, не само в Къщата на VIP Brother, но и извън нея. Сестра Бакалова, от своя страна, също заяви, че е близка с г-жа Павлова и, че между тях няма конфликт.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 22248 |16.04.2009 Алла Пугачова слезе от сцената заради болно сърце . 3| 11364 |15.04.2009 Арестуваха колежка на Люси Дяковска. . 37| 15953 |31.03.2009 Нагласени гейсцени с Азис във ВИП Брадър . 5| 11293 |29.03.2009 Момче очакват Калканджиева и Тачо

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads