Реклама / Ads
5| 6793 |14.06.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Екс съветник на Борисов гост на Руския бал в Лондон

.
Принц Д. Романов и К. Парамов
Бившият съветник на премиера Борисов по икономическите проблеми Кольо Парамов за втори път се оказа сред специално поканените българи на 15-ия Руски бал в Лондон.
 

Той се проведе в събота вечер в голямата банкетна зала на Whitehall Palace в британската столица под патронажа на негово превъзходителство принц Димитрий Романов, съпругата му и принцеса Олга, както и руския посланик в Лондон Юри Федотов.

И тази година светското събитие, което се приема за едно от най-аристократичните в света, събра на едно място над 400 гости – известни учени, дипломати, хора на изкуството, почитатели на руската култура.

От България за втори пореден път присъстват бившият депутат, банков ревизор и финансист Кольо Парамов, съпругата му Вяра и организаторът на Руския бал в София – светският лъв Евгени Минчев.

След пищната вечеря, полята с отбрани вина, шампанско и най-вече водка „Иван”, гостите са се включили в благотворителен търг с произведения на Марк Шагал, Салвадор Дали и Пабло Пикасо.


Парамов с Руския посланик Федотов

По време на бала са били вдигнати официални тостове в чест на английската кралица, чийто рожден ден съвпадна с бала, а също така и за датската кралица и организаторите на събитието.


 Сем. Парамови и дъщеря им Яница

След официалната вечеря българинът Парамов е бил сред малцината, които са имали честта за кратко да разговарят с принц Димитри Романов в присъствието на посланик Федотов. Пред българина руският аристократ е споделил: "Аз познавам добре вашия цар Симеон Втори и съм му много благодарен за дългите години приятелство и особено за посещението, което направихме на връх „Шипка” преди години. Той поиска да даде много на нова България, но вие българите като че ли не го разбрахте”.

На свой ред пък Парамов отвърнал, че Симеон Втори е бил посрещнат в родината си с големи надежди, но неговата ерудираност не е била разбрана подобаващо от хората, заради лошото му обкръжение.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7791 |21.04.2010 Бареков: Борисов е Херкулес . 2| 6820 |11.02.2010 Сашка Васева покани Бойко Борисов на концерт . 6| 10237 |04.02.2010 Сашка Васева удря "Пайнер" чрез Бойко Борисов . 1| 6136 |11.12.2009 Борисов изпревари Берлускони в класация на "Ла Трибюн"

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads