Реклама / Ads
12| 8913 |19.01.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Елен Колева аха да запорира сметки на колеги

.
Елен Колева
Директорът на Модерен театър Ивайло Христов отрече в последната година да е имал срещи и взаимоотношения с Елен.
 

Съдия-изпълнител може да влезе в Модерен театър. Актрисата Елен Колева иска да го заведе там, за да си получи невзетите заплати от 17 хил. лева, пише 24 часа. Направи ли го обаче, ще пострадат колегите й, които няма да получат обичайните си месечни възнаграждения по банков път. Това може да се случи, ако адвокатът й запорира сметките на трупата. Затова двамата все още обсъждат какво да правят. “Засега не съм дала ръководството на Модерен театър на съдия-изпълнител, но решението на съда в моя полза е в сила от 1 март 2010 г.”, каза вчера тя.

Актрисата заведе дело за едностранно и неправомерно прекратяване на трудовия й договор от Модерен театър срещу собственика "Ситти продакшънс" ЕООД през 2009 г. По нейните думи тя го е сключила със собственика на фирмата Димитриос Арванитис и с артистичния директор на трупата Ивайло Христов. Година по-късно 65-и състав на Софийския районен съд осъди дружеството да плати на актрисата 13 заплати по 1250 лева плюс лихвите от 768,21 лева. Разноските по делото, които е направила прочутата шивачка от едноименния филм, са в размер на 790 лева. Общо театърът трябва да й изплати 17 018,21 лева.

"Няма такова нещо. Никога не съм ходил в съдебна зала. Просто вече не ми се говори на тази тема", контрира директорът на Модерен театър, известният актьор и режисьор Ивайло Христов. Той отрече в последната година да е имал каквито и да било срещи и взаимоотношения с Елен. Ивайло Христов е убеден, че няма никаква възможност съдия-изпълнител - бил той частен или държавен, да запорира сметките на Модерен театър. "Работим усилено по нови идеи и репертоар. До дни ще дадем пресконференция", обеща той. Самата Елен отрече намеците на част от съсловието, че това поредно подновяване на претенциите й към театъра е само опит да попадне пак под светлините на прожекторите. "Предстои ми силна творческа година. Репетирам усилено, имам интересни предложения. Нямам нужда от такава слава, а от истината", каза тя. (24 часа)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 15516 |07.10.2010 Елена Йончева сбъдна мечтата си - ще става майка . 0| 5718 |17.09.2010 Мамалев и Стефания Колева ще водят Байландо . 7| 11270 |20.08.2010 Елена Костова пенсионерка, отдава се на дома . 0| 9096 |24.08.2009 Пак венецуелка стана Мис Вселена

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads