Реклама / Ads
8| 8247 |13.05.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Елеонора си намери баща докато избираме млади лидери

.
"Внимание, Елеонора Качанова е дъщеря на Недялко. Драги зрители на "Биг брадър", ставаме свидетели на нещо феноменално, което се случва за пръв път в ефира на Нова ТВ", бяха финалните думи на водещия Ники Кънчев.
 

Тази вечер праймтайма на националните телевизии изуми цяла България с разноцветните си продукции. В Нова ТВ отдавна въведоха четвъртък като най-силен ден в ТВ-борбата за рейтинг с редовно биене на шута на съквартиранти от "Биг Брадър". За да стигнат до върха на пийпълметричните данни продуцентите излъчваха мъжки целувки, ежедневни скандали и куп признания пред детектора на лъжата, чиято процедура така и остана невидима за зрителите. Тази вечер ударът на Нико Тупарев беше как лолитката Елеонора Качанова установи, че Недялко е неин баща чрез специална ДНК-експертиза. Епизодът, който напомни на захаросаното "Имаш поща" на Гала, разплака стотици хиляди зрители.

Останалите решиха да посветят вечерта на турския сериал "Листопад". В захаросаните часове на предрешената драма успяха да бият по рейтинг новия сезон на "Големият избор" по БНТ, където България търси млади хора, които имат политически идеи за справяне с повечето проблеми, които от години са се загнездили у нас. Въпреки строгото жури, младежите показаха, че нищо у нас не е изгубено, особено мерките им за справяне с финансовата и интелектуалната криза.

12 души между 18 и 29 години, на пук на все още неясните мерки на кабинета "Борисов" успяха да конкретизират точно всички пътища на България. Жалко е обаче, че рейтингите, които са винаги спорни в България, показват нежеланието на нашенеца да погледне от сериозната страна на проблема и винаги търси спасението в листопада на "Биг Брадър", който макар и да опита да измие срама от челото с няколко по-образовани семейства, остава една от най-спорните теми в света. И докато Елеонора изпушваше поредната цигара в компанията на новия си татко, гвоздеят на програмата в БНТ беше изказването на млад кандидат за лидер, който призова присъстващия Боби Михайлов: " Не бъдете манекен с присадена коса, а истински шеф на БФС" по повод оттеглянето на Димитър Бербатов от А отбора на България.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5148 |13.05.2010 Шон Пен ще полага обществено полезен труд . 0| 5577 |13.05.2010 Клинтън се самопредлага за награда . 4| 6457 |12.05.2010 Русенка роди близнаци на 62 години . 0| 5525 |12.05.2010 Бритни отряза гаджето си от бизнеса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads