Реклама / Ads
0| 6459 |14.03.2017 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Ето кои са четирите най-критични зодии

.
Тези зодии постоянно се оглеждат и наблюдават хората около себе си. Обичат да критикуват и да съдят приятелите си, никога не пестят мнението си. Естествено агресивното поведение е вид самозащита. Всеки има проблеми, за това опитайте се да не съдите толкова остро. Не ги приемайте грешно, те просто искат да заявят мнението си.
 
Ето и четирите критични зодии:

Рак Вашата чувствителност ви прави толкова заядливи. Мислите, че целият свят е против вас и изграждате защитна стена около себе си. Избирате активна защита. Не се затваряте в себе си, а се обръщате срещу хората. Понякога критиките към теб са с цел да ви помогнат, а не да ви обидят. Взимайте си поука от разговорите с хората и не се задълбочавайте толкова. Така, че спрете да съдите хората и намалете изискванията си към тях. Когато се чувствате слаби, потърсете помощ, а не се защитавайте.

Дева Спрете да бъдете толкова критични и обърнете вниманието си към себе си. Прекратете наблюденията над чуждите животи и се съсредоточете въху вашия. Опитайте да се успокоите малко, постоянната тревожност само ви вреди. Ничии живот не е перфектен, дори и вашият. Ако промените нагласата си, ще забележите и промяна в останалите. Положителното отношение ще накара другите неусетно да ви харесат.

Везни Имате висока оценка за себе си и обръщате специално внимание на чуждото мнение. Ръководите се от коментарите за себе си и живеете в отрицание. Чувствителни личности, които приемат твърде сериозно чуждите думи. Това е и причината осъдителните им коментари да са толкова остри. Не се затваряйте в себе си. Не забравяйте, че живеете в този свят, не извън него. Така, че направете нещо по този въпрос.

Козирог Как да разберем кои зодии са влюбени Постоянно контролирате ситуацията, известни сте с това, че не сте особено търпеливи към останалите. Самоконтролът ви контрастира безразличието на другите. Не съдете останалите за това, че не споделят визията ви за постоянно контролирана среда. Вслушвайте се повече в другите, приемайте по-сериозно светоусещането им. Приемете, че понякога е възможно дори и вие да сгрешите. Спрете да мислите кое е правилно и кое грешно, съсредоточете се върху анархията в света. Не всичко е подредено. Позволете на хората около вас да сгрешат поне веднъж. Не съществувате в свят на безгрешници.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2539 |21.03.2024 Снимки на боксиращия се Макрон повдигат вежди, след като се обяви срещу Путин . 0| 2579 |12.03.2024 Петиция в Прага призова за именуване на улици на герои на Толкин . 0| 3192 |26.02.2024 Регистрираха най-мощното слънчево изригване от 2017 г. насам . 7| 7139 |28.01.2024 Най-големият крузиен кораб в света потегли на първото си плаване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads