Реклама / Ads
1| 8104 |19.01.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Флирт - жените знаят защо!

.
Да флиртуваш с една жена е талант, който не всички мъже притежават. А жените, макар и да не си признават, не могат да живеят без да бъдат охажвани. Те често се питат каква переспектива има за тях една връзка, в която мъжете не винаги успяват да се покажат в най-добрата си светлина. Какво значи тяхната прекалена настоятелност, граничеща с натрапчивост или липса на смелост да покажат на една дама.
 

В подобни случаи мъжът рискува или да получи решителен и напълно закономерен отпор, тъй като не всяка дама харесва наглите мачовци, или просто да му обърне гръб, което би било жалко, ако обектът на неговата плахост е жена, която си пада по мъже като него.

Да предположим все пак, че запознанството се е състояло. Предстои ви първа среща, която винаги крие изненади. Но създава и ситуации, в които можем да допуснем безброй нежелани грешки. Те едва ли ще бъдат за доброто на една сериозна връзка, в която бихте могли да откриете своята половинка.

Освен да се вслушате в сърцето си, може да се възползвате и от няколко полезни хода, които ще ви отворят очите дали човекът, който е до вас, наистина ви заслужава.

1.Той не ви носи нито букет, нито дори едно цвете.
Ако не става дума за пари, можете да си направите извода, че това е постановка и мъжът проверява дамата дали се интересува от самия него, или просто е свидлив. В случай, че става дума за блъф - жената има пълно право да се обиди, защото все пак е дошла на среща не с разрошена коса или в немарлив вид. А ако мъжът е просто свидлив - защо ви е такъв партньор?

2. Той ви води на някое “романтично” място, вместо да ви покани в заведение.
Става дума не за пари, за които мъжете обичат да обвиняват жените. А в това, че през зимата в парка е студено и влажно, а в евтината квартална кръчма - твърде неуютно за подобна романтика. По време на първата среща жената трябва да се чувства комфортно, да бъде в приятна обстановка по време на първата среща. И макар да не е най-важното къде ще бъде тя, все пак има значение за това как ще потръгнат нещата.

Затова, ако мъжът не е тузар, добре е да впрегне въображението и развинти фантазията си, така че при първата среща да заинтригува обекта на своите желания. Ако не е способен да го направи, това ще е коз единствено за дамата.

3. Той мълчи като пленен партизанин.
Няма нищо лошо в това да не бърборим много по време на първата ни среща. Но и монолозите, които мъжът е склонен да понесе, не са най-добрия вариант за запознанство. Защото жените тогава се питат: Защо ме е поканил на среща? В качеството на безплатно развлечение? Или може би става дума за стеснителност?. В подобни ситуации умниците се опитват да предразположат мъжа за разговор, внимателно го изслушат преди да вземат решение. Но и ако тогава невидимата стена между тях не рухне - нещата очевидно няма да потръгнат.

Мъдрата жена никога не пропуска възможността да направи подобна “бърза диагностика”. Тя почти винаги успява да се ориентира правилно дали си струва да си губи времето с един мъж, или е по-добре да набележи следващата си жертва.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5762 |26.11.2009 Жените мислят за старостта на всеки час и половина . 2| 12944 |17.11.2009 Мъжете - по-умни от жените? . 6| 10408 |20.10.2009 След 4 века жените по-леки и по-плодовити . 0| 11311 |06.10.2009 Тайният календар на жените

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads