Реклама / Ads
6| 12560 |16.10.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

И. Флорин за шефа на ВИС 2: Беше харизматичен, млад и красив

.
Ирина Флорин
Харизматичен , млад и красив. Така изпълнителката на „Цвят лилав“ Ирина Флорин описа шефът на ВИС2 Георги Илиев по НТВ.
 

 Погребах баща си 5 дни преди промоция. Нямаше как да спра нещата. Вторият  тежък момент, беше  когато майка ми се разболя тежко. Не можа да се възстанови и почина.

 

След такъв момент човек трудно хваща микрофона, трудно може да весели някого. Аз съм работохолик.  Ако можех да ги видя, бих им казала, че не мога без тях и много ги обичам. Искам да се радват на това, което правя аз.

 

След „Цвят лилав“ започнах да усещам обръщането  на хората по улицата. Посред бял ден си вървя и някакъв с торба вика: Аааа , тебе те дават по телевизията .  И бам , ме удари по главата. Бяха ми написали цялата кола със спрей. Качеството, което ме движи е вярата. И любовта. Има проекти, към които тръгвам, за да проверя докъде мога да стигна.

 

До мен в момента няма мъж. Нямаше как да скрия връзката си Кеворк Кеворкян. Той е толкова публичен, че като отидеш на вечеря, няма как да не забележат хората. Той е изключителен джентълмен . Нашите отношения са били много лежерни . Ангажиментите ни оттеглиха един от друг. Той много зависи от себе си. Много е концентриран в себе си. Не сме имали трудни моменти с него. Бил е много любвеобилен  човек. Той ще ти сервира кафето, вечерята.

 

Научих, че мъжът трябва да го оставиш такъв, какъвто е. Аз съм много свободолюбива. След две тежки връзки разбрах, че не трябва да очаквам и заживях много леко. Не седя и не чакам никого. За провал намирам много хора около мен, които допуснах . Не съм съобразила хората. Има доза наивитет в мен. На публични събития съм дистантна , но в тесен кръг съм податлива на манипулация. Вървя си напред. Едни хора си отиват, други идват . Не се страхувам от възрастта и смъртта. Страхувам се за здравето на близките си. Не се страхувам и от Господ, той е в нас, няма как да се страхувам от него. Още не знам коя съм. Един ден, когато ме няма, тогава ще се разбере коя съм била.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 9887 |06.12.2013 Ирина Флорин неразделна с Пламен Медаров? . 4| 10989 |25.09.2013 Ирина Флорин в депресия, била самотна . 5| 11418 |21.03.2010 Кеворкян и Ирина Флорин се разделиха

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads