Реклама / Ads
4| 10457 |09.03.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

По формата на “очите” ще ги познаете

.
Не е тайна, че много мъже си падат по дами, с “големи сини очи” – една много сполучлива метафора за чара на женските гърди.
 

Учените обаче доказаха, че не само размерът, но и формата на бюста има значение. А съчетанието на двете може да даде много добра представа какъв е характерът на вашата половинка, с която споделяте живота си с или без брак.

С форма на диня:
Жената с такъв бюст има изключителни кулинарни умения. Освен това за нея мъжкото внимание е от съществено значение и тя не може да представи живота си без комплименти и похотливи погледи. Накратко този тип дами грабят от живота с пълни ръце и знаят как да му се насладят напълно!

С форма на пъпеш:
Тези жени, колкото и да е странно, се интересуват еднакво от мода, козметика и философия. Те са готови в името на любовта да отидат на край света и да се борят със зъби и нокти за мъжа на живота си. Често обаче предприетите начинания остават недовършени, защото са доста разсеяни. В същото време искат да удовлетворят всичките си желания, но понякога търпението им се изчерпва твърде бързо и се насочват към нова цел.

С форма на грейпфрут:

Притежателките на такъв бюст са много чувствителни и лесно раними. Характерно за тях е, че са непоправими романтички, макар да не си го признават. Когато избират партньора си, те гледат той да има данни за грижовен баща и приятел, а чак след това за добър любовник. Тези дами искат да се харесат на всички и имат мечтаят да са съвършени, затова постоянно работят над себе си, както в професионален, така и в личен план.

С форма на круша:

Този тип дами са изключително сексапилни. Обожават новите неща и се хвърлят смело с главата напред, когато видят предизвикателство пред себе си. За тях монотонността е убиец на настроението, а романтиката жизненоважен елемент от ежедневието. Тези жени постоянно изненадват любимите си с малки подаръци. Характерно за тях е и креативността – те са творци във всяко едно отношение и често се ориентират към професии, свързани с изкуство и култура.

С форма на праскова:

Любимото занимание на тези жени е да говорят по телефона. Ако разговорът по мобилния продължи по-малко от 15 минути, значи нещо не е наред. Освен това са с много неотстъпчив и никога не признават собствените си грешки, а търсят вината в другите. Изключвайки тези малки недостатъци притежателките на такъв бюст са верни приятелки, винаги са усмихнати и лъчезарни.

С форма на лимон:

Внимание – тези жени са взривоопасни! Ако нещо не стане по начина, по който те са запланували, става страшно. Дамите от този тип мразят изненадите, дори те да са приятни, но пък имат невероятно чувство за хумор и усет за самоирония. За тях перфектният начин за прекарване на свободното време е вкусна вечеря в компанията на най-близките, с които на чаша вино да пофилософства за живота, любовта, модата и красотата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 6776 |09.03.2010 Роби Уилямс станал жертва на дрогата . 2| 6281 |08.03.2010 Стареенето не е пречка за мъжката потентност . 7| 5734 |08.03.2010 Наркомани пробват пътен атентат на Цветанов . 0| 5410 |07.03.2010 Хилтън и Мърфи най-кофти актьори на десетилетието

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads