Реклама / Ads
25| 10611 |08.10.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Футболист дрогирал и ограбил вдовицата на Кюлев?

.
Весела Кюлева и Мартин
Мартин я тъпчел с антидепресанти и успокоителни. Весела била тотално неадекватна, подписвала документи в несвяст и не знаела какво се случва с всичките й сметки.
 

Въпреки всички предупреждения, че ще бъде тотално разорена от гаджето си Мартин Станков, Весела Кюлева, жената на убития през 2005 г. банкер Емил Кюлев, вече сама стигнала до този извод, пише вестник “Всеки ден”. Тя от години ходела на ръба на банкрута, след като наследи огромното богатство на мъжа си. Всичките й пари се стопявали със скоростта на светлината от небезизвестния й любовник Мартин, бивш футболист. Той се впил като кърлеж във веселата вдовица от години и въпреки останалите си сексуални забежки, успявал да е с Кюлева и да я употребява максимално.

Историята им обаче в последно време придобила и криминален характер, защото близки на Кюлева, притеснени за здравето и живота й, доверели пред “Всеки ден”, че тя и физически, и психически, вече не била добре. “Мартин я тъпче с антидепресанти и успокоителни. Весела е тотално неадекватна, подписва документи в несвяст и не знае какво се случва с всичките й сметки”, разказали запознати.

Още преди да продаде ДЗИ и ДЗИ Банк през 2007 г. за близо 400 млн. евро (дружеството, което наследи от мъжа си), Весела вече била измамена от Станков. С генерално пълномощно тя му разрешила да взима ръководни решения и да се разпорежда със сметките на компанията. “На седмица изчезваха по 30 000 до 50 000 лева. Всяка седмица. Това продължава до ден днешен, при това в много по-големи размери”, споделили бивши служители на застрахователното дружество. Всеки, който се е опитал да я предупреди или с очите си е установил липсите, е бил уволняван от Мартин.

След продажбата на компанията нещата продължили по същия начин, през останалите сметки. С тази разлика, че Кюлева вече била напълно дрогирана и не разбирала какво се случва. На няколко пъти, в моментите на просветление, тя полудявала от информацията за изчезналите милиони и се е опитвала да се раздели със Станков. Впоследствие обаче отново се събирали, а отношението й към него било като на зависим от дрогата човек. Грубата сметка показвала, че при този седмичен разход, каквото и богатство да е наследено от Кюлев, то вече е изчезнало. Останали са само част от имотите, но Кюлева разпродава и тях.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5739 |27.09.2010 Футболистите ни тренирали в кревата за мача с Англия . 3| 10690 |06.06.2010 Мис Плейбой: Футболистите стават само за секс . 27| 12006 |24.03.2010 Битата К. Вачева: У футболиста Орлинов живее психопат . 9| 10277 |14.02.2010 Гласят убийство на футболист заради певица?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads