Реклама / Ads
2| 6038 |09.08.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Гаф на Нова ТВ прецака Р. Петков и Ал. Цветков

.
Агенции папагалски преписаха повторението на "Здравей, България" от петък, което бе излъчено днес.
 

Въпреки, че още от вчера вечерта Нова ТВ анонсира, че днес гости на водещите в сутрешния блок Витомир Саръиванов и Ели Гигова ще бъдат транспортният министър Александър Цветков и бившият шеф на МВР Румен Петков, двамата така и не участваха в предаването. Днешното издание на "Здравей, България" започна с новините, представени от водещия в столичното студио. След това обаче, вместо прегледът на печата да бъде направен от Ели и Вито, които водят блока от Варна, вестниците бяха прочетени отново от сградата на Нова ТВ в столицата. Малко преди да започне прегледът пък около минута зрителите трябваше да гледат на цял екран шапката на предаването, като преди това се рекламираха всевъзможни филми, които ще се излъчат след седмица. Рискът на живото предаване явно принуди редакторите да пуснат директно изданието на "Здравей, България" от миналия петък, в който синдикати обсъждаха увеличаването на стажа за пенсиониране. От Нова ТВ все още няма официално обяснение за гафа. Грешката обаче веднага се мултиплицира. Столична информационна агенция не пропусна да отрази "новината" от сутринта за втори път и отново пусна част от думите на Васил Василев - председател на Синдикалния регионален съюз на КТ „Подкрепа" - Варна и вицепрезидента на конфедерацията Пламен Димитров.

От конкурентната БНТ и тази седмица "се изхитриха" и включиха камерите си в студиото на "Дарик". Миналата седмица държавната телевизия направи същия номер, но от сградата на БНР. В стола на титулярния водещ Марин Маринов на "Сан Стефано" 29 седна новинарят Мартин Захариев, който води и предаването "Библиотеката". Другата седмица от БНТ са решили да насочат обектива си към музикалното БГ-радио и сутрешния му блок "Стартер". В другата национална телевизия БТВ от две седмици съкратиха "Тази сутрин" с половин час, а водещите Виктор Николаев и Ани Цолова се въртят през две седмици, като работят солово заради отпускарския сезон.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6043 |05.08.2010 Коко Стойнов остава в Нова като спортен журналист . 19| 14613 |26.07.2010 Милионерска щерка бута Лора Крумова от Нова тв . 0| 6949 |03.07.2010 Американски кикбоксьор попадна в мрежите на Лозанова . 9| 23064 |16.06.2010 Уикипедия със скандална биография на Н. Лозанова

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads