Реклама / Ads
4| 9435 |06.03.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Гала и Стефан искат общо дете; случаен есемес ги запознал

.
Гала
Аз мога да се самонаблюдавам, мога да се преценявам, а мога да виждам и отсрещната страна какво прави.
 

Стефан ми дава сигурност, от каквато имам нужда, сподели Гала в предаването На 4 очи по Нова телевизия.

Приятелят й Стефан каза, че се занимава с търговия на мобилни телефони, а оскоро с покер федерацията. Вече е научил на покер и Гала да играе.

Стефан обясни, че има доста неща, които трудно понася, но се справя до момента с нещата около него. Дразнят ме безпардонните хора, това е огромен проблем. За мен Гала е точната половинка за мен, категоричен беше той.

Случаен есемес ги е запознал, обясни Гала. Бяхме на вечеря с Халваджиян, това беше преди 5 години. Погледнах го и отговорих, че не е за мене, разказа тя.

Стефан допълни, че есемесът е бил за друга жена, било случайна грешка. Има начин да се намери твоя телефон, но писането не означава, че е начало на връзка, уточни той.

Гала разказа, че са си писали месеци наред, минали са през приятелско споделяне, после се появил и флирта. Когато се видяхме, вече го бях харесала, той пише много грамотно. Ако реши да каже истината, той я казва директно, каза тя.

Стефан обясни, че това, което пише за тях до голяма степен не е вярно, тъй като никой не го е потърсил за коментар. Търсят се пикантни неща. Имах лични проблеми, може би година преди да изпратя този грешен есемес. Гала не е причина за разпадането на брака ми, можеше да е всяка друга жена. Сега съм много по-добър родител, отколкото преди, когато съжителствах с майката на детето ми.

Отидох на психоаналитик заради Косьо, исках да съм направила всичко за брака ни, обясни Гала. Причината е в него, той ме убеждаваше, че всичко ще е наред. Правих много компромиси и с брака си, но не успяхме да продължим заедно напред. Мадлена Алгафари ми беше психотерапевт, после потърсихме и друг човек за консултации. Аз мога да се самонаблюдавам, мога да се преценявам, а мога да виждам и отсрещната страна какво прави, каза водещата.

Гостите споделиха, че децата им се разбират добре. Стефан почти всеки ден е с дъщеря си, много е грижовен, двете момичета си допадат, макар че Мари, дъщерята на Гала, е била на 9 години, когато са се разделили родителите й. Тя страдаше и мина тежко през тези моменти, спомня си Гала.

Защо да е забранена нашата любов?, попита Гала. Аз съм по-възрастната от двамата, страдах от това, консервативно е прието мъжът да е по-голям. Защо е така не мога да ти отговоря. Беше ми малко странно в началото.
За мен това не е проблем, категорично отговори Стефан. Не съм консервативен във възгледите си.

Стефан е по-силен от мен, аз по-трудно взимам решения, каза Гала. Но аз взимам решения за дома, за почивката. Не цената на почивката я определя като скъпа. Това лято бяхме на почивка в Средиземноморието, без децата – беше почивка, а не детска градина.

Свалили сме ниско летвата, за да можем да я прескачаме, обясни Стефан ситуацията в българската телевизия. Въртят се едни и същи неща, едни и същи теми се разискват, това ме дразни. Дразни ме говоренето на водещите, хихикането на водещите не води до забава, това е дразнещо, каза той. Много хора от политиката ме дразнят, защото не изпипват нещата, претупват ги. Харесвам политици от различни партии. Не се казва нищо от тях, не може да се познае искрени ли са или не, сподели Стефан.

Искаме да имаме общо дете, обявиха гостите в студиото.

Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 21| 10205 |04.02.2011 Т. Стефанова: Дарина и Берлускони ще заживеят заедно . 0| 9400 |17.09.2010 Знаят ли жените как да си поискат...? . 0| 5693 |17.09.2010 Мамалев и Стефания Колева ще водят Байландо . 0| 7883 |23.07.2010 Какво искат мъжете на 21 век?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads