Реклама / Ads
15| 26654 |19.09.2012 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Гавра с кючек майстора Боби Михайлов в „Пълна лудница”

.
Бобито във вихъра на кючека
Люта гавра с Боби Михайлов си направиха актьори и сценаристи от „Пълна лудница” по Нова телевизия. Шефът на БФС бе показан в целия му блясък като запален играч на кючек и върл фен на чалгата. Димитър Рачков бе в стихията си, превъплащавайки с в образа на някога уважавания национален вратар.
 

Актьорът хвърляше яки гюбеци наляво и надясно, кършеше китки и кокореше очи, от което интервюиращата го журналистка Албена Михова изпадна в делириум. Не стига това, ами вездесъщият футболен бос разкри невероятните си идеи да превърне българското първенство в място за изяви на балетни трупи, а не на футболисти.

Преходът нямало да е труден, тъй като повечето родни ритнитопковци тренирали и без това главно в чалготеките, а не на стадионите. Най-важен обаче си е личният пример. Неслучайно Боби Михайлов и синът му, глезеното Ники, са истински виртуози на чалга танците. Крушката не пада по-далеч от дървото, мъдро е казал народът.

Рачков в образа на Боби Михайлов

Запознати съобщават, че още на следващта сутрин Боби Михайлов подпалил телефоните на шефовете в Нова телевизия, за да изрази своята обида и потрес, че е показан пред българските зрители в такава светлина. Аз наистина много обичам да танцувам, падам си и по чалгата като всеки интелигентен и заможен българин, но хората около мен винаги са ми ръкопляскали, а от днес вече ми се смеят, жалвал се биг босът на родния футбол.

Според него Рачков направо разклатил авторитета му и налял вода във воденицата на Христо Стоичков, който от доста време иска Боби да си ходи и на негово място да дойде по-малко танцуващ кючеци и повече интересуващ се от футбол. Говори се още, че от футболната централа са издали окръжно Рачков и Михова да не бъдат пускани на срещи от родното футболно първенство. Като научили тъжната вест двамата актьори горко се разридали и трябвало да викат Мадлен Алгафари да им бае за успокояване.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 16| 7887 |13.02.2012 Погват Андреа за гавра с църквата . 0| 6779 |23.04.2010 Създателите на "South Park" заплашени с убийство за гавра с Мохамед . 5| 12818 |10.05.2009 Гавра с ЛиЛана в американско шоу

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads