Реклама / Ads
8| 15676 |25.09.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Гей афера тресе Орлин Орлинов в Бяла Слатина

.
Президентът на клуба Красимир Костов топлел завивките на бившата армейска звезда вече цял месец, сигурни са в града
 
Бурна гей афера тресе Бяла Слатина вече година и половина, твърдят възмутени хора от града пред „Торнадо”. Причината – президентът на местния Чавдар Красимир Костов, който се слави, че е с обратни наклонности и тръшка в леглото си играч след играч. Последната му жертва според информаторите ни обаче е небезизвестният бияч на манекенки Орлин Орлинов. Бившият играч на ЦСКА вече три месеца се подозира, че топли леглото на работодателя си, а оргиите, които спретвали
могат да послужат за сценарий на еротичен филм, казват запознати. „Принципно не ни пука кой какъв е, но заради шефа формата на отбора не спори и играем доста слабо”, оплакаха се още запознати пред „Торнадо”, пожелали анонимност от страх за саморазправа.

Всичко започва през зимата на 2010 г., когато в тима пристигнал футболистът Ивайло Семерджиев. Играчът се оказал доста привлекателен и автоматично заел място в сърцето на Дон Балон (прякорът на Красимир Костов, б.а.). Още на втората седмица след първата авантюра двамата заживели заедно в къщата му, където деляли една спалня говорят още злите езици. Цяла година гълъбчетата си гукали предоволно, но от това интимничене атмосферата в отбора рязко се влошила. Останалите футболисти ненавиждали Семерджиев и го наричали „момчето на шефа”, защото взимал доста по-голяма заплата, въргалял се в завивките му и на всички гостувания пътувал в личната му кола, вместо с остарелия автобус при сътборниците си.

Освен това играчът се превърнал в капитан и несменяем титуляр, а който искал да го остави на резервната скамейка, бил уволняван на секундата. Капитанската лента обаче не се задържала достатъчно на ръката му, тъй като целият отбор гласувал за друг човек. По същия начин било положението с финансовите средства. Не е тайна, че Чавдар, както и почти всички клубове у нас, са в тотална криза Въпреки това Семерджиев винаги получавал заплатата и бонусите си навреме, а много често останалите оставали с пръст в уста. „За Ивайло пари винаги се намират”, недоволствали спортистите без една стотинка в джоба.

През това лято обаче в любовната авантюра се включил и трети човек, при това много по-известен от Костов и Семерджиев, взети заедно. Става въпрос за бившия ас на ЦСКА, Литекс и Славия Орлин Орлинов, който вместо с играта си, стана известен с побоя над Мис Силикон 2007 Катрин Вачева и други пиянски изцепки. Босът се влюбил от пръв поглед в новото попълнение и не след дълго започнал да му прави предложения и скъпи подаръци, които в крайна сметка го навили за интимни ласки, твърдят източниците ни. След здрав секс Орлинов се преместил при новите си гаджета, а хората от съседните домове били потресени от виковете и денонощните оргии ставали на няколко метра от домовете им. Чашата преляла и фенското търпение, тъй като преди намесата на Костов бившата звезда в „А” група бил един от най-добрите на терена, но впоследствие формата му драстично спаднала.

Престоят в Чавдар на Ивайло Семерджиев пък свършил заради новодошлия треньор Диян Божилов. Спецът ударил юмрук по масата и посочил, че няма да търпи никой, който му реди състава, споделиха част от футболистите пред „Торнадо”.
Въпреки че през миналата седмица Костов подаде оставка, след дрязги с кмета на Бяла Слатина хората в града ни информираха, че връзката между него и Орлин Орлинов продължава. Никой от местните обаче не смеел да обели явно дума заради племенника на боса за когото се говори, че с ударната си бригада бил пращан да въдворява "мир” сред осмелилите си да кажат гласно какво се случва в любимия им отбор.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 8837 |22.03.2011 Щерката на Кадафи имала афера с Берлускони . 27| 12006 |24.03.2010 Битата К. Вачева: У футболиста Орлинов живее психопат . 1| 8738 |18.08.2009 Орлин Горанов президент за един ден

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads