Реклама / Ads
29| 33664 |05.12.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Грешна диагноза съсипала Гого от "Тоника"

.
Гого
300 хил. лв. били дадени за погрешно лечение.
 

Родни лекари съсипали здравето на Георги Найденов-Гого от “Тоника”, разказва пред столичен всекидневник съпругата му Ева. Докторите сгрешили диагнозата му и дълго време го лекували за друго заболяване, което сринало организма му и сега той се възстановявал дълго и трудно.

Първата диагноза, поставена на Гого от “Тоника” била латерална миотрофична склероза, той похарчил над 300 хил. лв. за терапия. Ходил на лечение в Израел, Русия и Китай, което не довело до нищо. Първа Ева се усъмнила в лекарска диагноза след среща с нейна позната. Тя й разказала за подобен случай с роднина, който също първоначално бил диагностициран като болен от латерална миотрофична склероза, но след това се оказало лаймска болест.

Гого заболял от лаймска болест във Виетнам, по време на турне отпреди 30 години. Според съпругата му Ева той дълги години бил вирусоносител, а преди година и половина се отключило развитието на коварното заболяване.  “Преди около 30 години бяхме във Виетнам на концерт-турне. Спомням си, че тогава Гого беше ухапан от някакво насекомо. Беше много отдавна и не мога да си припомня точно как и при какви обстоятелства стана това. На другия ден се появи едно специфично петно. То е типично за хората, страдащи от лаймска болест, но тогава не знаехме това. Малко по-късно петното изчезна. Сега, след като спряхме погрешното лечение, то отново се появи. Ходихме на консултации в Германия, където също потвърдиха, че Гого страда от лаймска болест и нищо друго!”, коментирало Ева Найденова.

Състоянието му се влошавало, а лекарите не можели да направят нищо. Семейството било на ръба на отчаянието. Впоследствие стана ясно, че диагнозата на известния певец е сгрешена тотално. В началото на септември се разбрало, че разбра, че Гого всъщност страда от лаймска болест. Няколко независими изследвания потвърдили тази диагноза. Заради забавянето на лекарите, обаче, състоянието на Гого се влошило. Медици от Германия били единодушни, че предишното му лечение е влошило драматично неговото състояние. Ако не била сгрешената диагноза и терапия, той вече щял да бъде напълно здрав и вече забравил страданието си.

Заради първото лечение организмът му бил буквално отровен от тежки метали, което нарушило баланса и функциите на всичките му вътрешни органи. На клетъчно ниво той бил подложен на токсична атака, което е предизвикало тежка ответна реакция на самия организъм. Това довело до нервно-мускулен дисбаланс на всички нива. “Лекарите откриха една Менделеева таблица в кръвта на съпруга ми. Сега той трябва тотално да се пречисти”, коментирала Ева.

Самото изчистване от отровите било много тежко и болезнено за Гого. Той имал тежки пристъпи, давел се и отделял секрети под различна форма. Сега на певеца му престои още едно изследване, което да уточни от кой щам на лаймската болест е заразен.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 8163 |04.12.2011 10 хил. души пяха с Лепа Брена . 0| 6192 |03.12.2011 Докторът на Джако ще обжалва присъдата си . 10| 8544 |30.11.2011 Алисия иска 300 000 Е издръжка от Божинов . 28| 18787 |29.11.2011 Мара Отварачката ще става Мария Гущерова?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads