Реклама / Ads
0| 5417 |07.03.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Хилтън и Мърфи най-кофти актьори на десетилетието

.
Американската актриса Сандра Бълок бе коронована със съмнителната титла за най-лоша актриса на 2009, ден преди очакваното й награждаване с Оскар, докато Еди Мърфи и Парис Хилтън бяха удостоени за най-лоши постижения на десетилетието.
 

Бълок, чиято драма „Сляпата страна“ я превърна в фаворит за Оскар за най-добра актриса на миналата година, получи “Златна малинка“ за най-лошо женско изпълнение във „Всичко за Стив“. Никой актьор досега не е получавал едновременно тези две отличия в една и съща година. Актрисата изигра ролята на несръчна дизайнерка на вестникарски кръстословици, която се влюбва в оператор (Брадли Купър в ролята). Организаторите на “малинките“, ежегодно събитие, започнало през 1980 като майтап срещу бляскавите Оскар-и в неделя, обявиха Бълок и Купър и за най-лоша екранна двойка на 2009. За най-лош изпълнител бяха определени Джонас Брадърс за участието им в "Jonas Brothers: The 3-D Concert Experience". Били Рей Сайръс за ролята му в “Хана Монтана“ и Сиена Милър за участието си в "G.I. Joe: The Rise of Cobra" са “отличените“ за второстепенна анти-игра. Холивудските звезди рядко попадат в полезрението на “малинките“, но през 2005 Хали Бери грабна отличието за ролята си в „Жената котка“ след Оскар-а, който бе получила за „Балът на чудовището“. “Малинките“ тази година обърнаха своя вътрешен сарказъм по отношение на Холивуд срещу един от най-големите хитове в бокс офиса на миналата година, „Трансформърс“. Критично обруганият филм бе обявен за най-лоша творба, като организаторите връчиха приза за срам на неговия режисьор Майкъл Бей. Специални награди бяха връчени за изминалото десетилетие. Филмът от 2000 година „Бойно поле Земя“ по писания на създателя на сциентологията Л. Рон Хъбърд бе обявен за най-лош на десетилетието. Комедийният актьор Еди Мърфи, който имаше няколко несполучливи заглавия в бокс офиса през изминалите години, и Парис Хилтън бяха обявени за най-лош актьор и актриса на периода. Така наречените “победители“ се определят с гласуване по пощата от 657 участници в САЩ и в 19 други държави.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5890 |23.12.2009 Парис Хилтън вярвала в Дядо Коледа . 3| 19162 |22.12.2009 Британи Мърфи: пластични операции, кодеин, дрога? . 0| 12309 |04.08.2009 Любовта е лудост – сцена за актьори и рапъри . 0| 7810 |08.06.2009 Парис Хилтън на Карпатите отива в ЕП

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads