Реклама / Ads
1| 6716 |21.06.2011 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Хитът на Лято 2011: Очите да се виждат зад слънчевите очила

.
Слънчевите очила не са просто необходим аксесоар. Очилата, както и часовникът, дават определена характеристика за човека, за неговото материално състояние и чувство за естетика и вкус.
 
Световноизвестните модни къщи вече пуснаха на пазара своите нови колекции слънчеви очила. Трудът на стотици дизайнери е въплътен в оригинални и нестандартни модели. Известни политици и звезди на шоубизнеса стават рекламни лица на световните марки, демонстрирайки своя стил и подчертавайки своята индивидуалност. А какво да правим ние, простосмъртните, които искаме все пак да имаме модерни и хубави слънчеви очила? Като начало нека определим кои са най-новите акценти.

Последният писък за това лято Ако трябва да се доверим на колекциите на световните асове като Dolce and Gabbana, Chanel, Gucci, Dior, Roberto Cavalli, Miu Miu, непременно трябва да спазим изискването към модните очила за сезона – през стъклата трябва да се виждат очите. Актуални са оригиналните новаторски рамки, както и ретро акцентите, които винаги намират своите почитатели. Нека се спрем на някои от моделите, които ще са хит през летния сезон. Очила в стил „котешки очи” или „крила на пеперуда” Характерното за модните слънчеви очила са ярките цветове – както на рамките, така и на самите стъкла (сребристи, яркозелени, с цвят на тъмен шоколад, златисти). Актуални са футуристичните модели, както и познатата вече хоризонтална осмица, чийто математически символ означава безкрайност. Новаторски решения има в моделите на Prada, където акцентът е в нестандартните форми и ярките тонове, както и тънките дръжки, които създават ефект на особена лекота. Отново се залага на уголемените форми, но също и геометричните асоциации.

Модните слънчеви очила варират от ретро до футуризъм, от семпли форми до неподозирани изблици на фантазията. Основното за сезона остава играта на цветове на стъклата, преливащи от тъмен към по-светъл оттенък. Черният цвят на стъклата това лято не е актуален. Остават модни цветните камъни и металните нишки. Слънчевите очила трябва не само да предпазват очите ви от вредните ултравиолетови лъчи, но и да бъдат моден и стилен аксесоар. Не забравяйте – когато избирате своя модел, помислете за формата на лицето си. Съчетайте рамките и стъклата с цвета на косата и непременно с вашия индивидуален стил. Модата е капризна дама, но утвърденият ви естетически почерк трябва да се усеща във всеки подбран детайл.

Екатерина Петрова
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7681 |19.05.2011 Анелия постави началото на лято 2011 та в Мултиплейс . 0| 9054 |29.06.2010 Сиена Милър и Джъд Лоу се взимат през лятото . 0| 6618 |28.04.2010 Пенелопе Крус се омъжва през лятото . 4| 10481 |09.03.2010 По формата на “очите” ще ги познаете

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads