Реклама / Ads
7| 15601 |02.02.2013 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Ясновидец предрече знаково убийство през пролетта

.
Ясновидецът Божидар Караджов
Знаково убийство на подземен бос ще бележи пролетта на 2013 година. Случката с Ахмед Доган и опитът за покушение на Баретата бяха причината този път да надникна във Всемира с въпроси, свързани с ъндърграунда.
 

Това пророкува ясновидецът Божидар Караджов, цитиран от „Стандарт”.

Високопоставен представител на бизнеса с наркотици ще бъде застрелян. Убийството му ще се случи през пролетта. То ще звучи до изборите, като опозицията ще се опита да извади дивиденти, визирайки, че най-приближеният до премиера човек - Цветан Цветанов, не се справя със своите задължения като вътрешен министър. Ще започна хронологически.

През февруари и март ще има невероятен бум на кражбите от мази, вили, домове. Особено страшно ще е в Бургаско, Сливенско, Плевенско. Проблемът ще избуи и във вилните зони около София. Първоначално разкриваемостта ще е слаба. След март органите на реда ще имат голяма информация за бандите, които рушат социалния мир. Една по една тези групи ще биват разбивани. През февруари ще има няколко кражби на нови джипове мерцедеси. Това ще е поръчка за държави от бившия Съветски съюз.

През март, април и май ще се отчете бум на кражби на дрехи от простори. Особено в централните квартали на големите градове, където хората простират на двора. Много от тези кражби няма да влязат в полицейските сводки и няма да станат известни на обществото.

Така ще е до пролетта, когато знаково убийство ще отекне в обществото.
Причината за физическото отстраняване няма да е преразпределяне на бизнеса, а ще е свързано с това, че примката около човека от страна на МВР се затяга. Ще е само въпрос на дни той да бъде закопчан с неопровержими доказателства. За да не пропадне целият бизнес неговите партньори ще го отстранят.

Опозицията ще се помъчи да извади дивиденти от това убийство. Ще се увеличи политическото говорене, като ще се изтъкват доводи, че министър Цветанов не води ефективна война с престъпността и ъндърграунда си прави, каквото си иска и дестабилизира държавата.

На Цветанов ще му е изключително трудно. Причината е, че няма да може да обясни истинските причини за това убийство, тъй като полицаите са наблизо до голяма престъпна група, член на която е убитият. Шефът на МВР ще пази медийно мълчание, за да не изпусне другите. Цялостно групата, която е с голяма мрежа, както у нас, така и в чужбина, ще бъде разбита в края на лятото.

Малко преди това белезници ще получи една друга престъпна група, специализирана в кражбите на коли за износ. В нея ще има и полицай, и то част от офицерския състав.

През лятото заедно с Европол ще бъде даден финал на международна афера, в която участват лица от подземния свят на България, Сърбия, Русия, Румъния, като водещи са руснаците. Сенчестият бизнес, доколкото виждам, е свързан с внос на стоки от Китай. Ощетявал е бюджетите на редица страни, не само на горепосочените.

Роднина на бизнесмен ще бъде отвлечен през тази година, като това ще е в района на Враца, Монтана. Бизнесменът няма да е от голям калибър. Групата, която ще стори престъпното деяние, ще бъде сформирана от бивши мутри, които ще целят бърза печалба. Работата им няма да е изпипана добре и разследващите бързо ще ги разкрият.

В района на Североизточна България, но близо до Дунав, друг работодател пък ще пострада - ще бъде нападнат и бит от бивши работници. Причината е, че не им изплатил обещани заплати.

Заплаха за убийство ще получи някой от прокуратурата. Така и няма да се разбере кой стои зад сигнала.

В началото на лятото корупционна схема ще бъде пресечена от полицията. В нея ще е замесен и висш функционер от управляващата партия. Това много ще ядоса премиера. Доколкото ми бе дадено право на информация, даденият човек наистина ще е един от високопоставените лица. Ще се води от презумпцията, че ГЕРБ ще загубят и това е добро време да осребри своята власт.

Операцията ще бъде водена лично от Борисов. След това премиерът ще започне пълна инвентаризация в партията си. Всички кандидатдепутатски листи, които дотогава ще бъдат наредени, ще се сгромолясат. Ударно ще бъдат подготвени нови, и то лично от министър-председателя. Ще бъдат махнати хора, за които има и най-малък слух, че са пипали в кацата и са си облизвали пръстите.

Изобщо - ударите срещу престъпността, независимо каква е тя, през тази година ще бележат възход. Това няма да остане незабелязано от европейските институции, както и от останалите членки на съюза.    

Ясновидецът Божидар Караджов през март 2012 г. бе арестуван за рекет във Варна. Той изнудвал русенски бизнесмен за 200 хил. лева и 60 хил. евро. Екстрасенсът, който се величае като Човека чудо и „феноменалният Божидар Караджов”, рекламира способностите си от телевизионния ефир още ненавършил 20 години. В предсказания за 2009-та година той прогнозира, че няма да бъде съставено стабилно правителство, ще има четири убийства заради разчистването на пазара за наркотици, и финансовата криза ще започне да затихва през май 2010-та.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 10| 11921 |31.01.2013 Тримата ангели . 12| 10221 |28.01.2013 Митьо Пищова се кръсти, с жените - приключил . 21| 14477 |23.01.2013 Надежда Нейнски наду устни със силикон . 0| 6640 |22.01.2013 Китай цензурира Бонд

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads