Реклама / Ads
20| 8567 |21.09.2010 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Индианец чака турнето на Слави в САЩ

.
Истински индианец чака с нетърпение турнето на Слави Трифонов в Америка. Серджо Делосантос е един от най-върлите фенове на “Шоуто на Слави” и ще ходи на концерта в Бостън.
 

Индианецът е женен за нашенка, знае български и вечер с жена си сяда пред компютъра, за да гледат семейно "Шоуто на Слави" по интернет. Серджо бил луд по свирнята на оркестъра на Евгени Димитров-Маестрото, писа "24 часа".

Шоуто потегля днес за първата спирка от турнето им - Бостън, щата Масачузетс. Затам ще пътуват и група българи от Калгари, Канада. Те ще изтърпят 6-часовия полет, за да отидат на концерта. 30-ина сънародници от от Далас, Тексас, също потеглят за концерта.

Пастор Христо Христов от Българската евангелистка църква в Далас, приятел на Трифонов, ще пътува за изявата му до Бостън.

Бившата балерина от "Магаданс" Силвия Тасева, която в момента е треньор по художествена гимастика в частен клуб и при нея тренираше Лурдес, дъщерята на Мадона, очаква с нетърпение екипа в Ню Йорк. "Нямам търпение да покажа на балерините от “Магаданс” Ню Йорк и да ги заведа на шопинг из бутиците, знам, че това много ще им допадне", сподели Силвия, която от 5 години живее в мегаполиса. Залата Hammerstein в Манхатън център побира около 3400 души. Там пеят световни звезди като Бочели, Арета Франклин и Джей-Зи.

Раздвижва се и българската емиграция в Лос Анджелис за зрелищния концерт в Шабан тиатър в Бевърли хилс. Залата е за над 2000 души и е издържана в стил ар деко. Соня Васи, единствената българка, снимала се в щатския “Плейбой”, ще украси концерта заедно с новия си приятел Тодор, с когото заживя на семейни начала преди 3 седмици. “ Аз подобна музика не слушам, но отивам, защото сме приятели със Слави", поясни Васи.

Техниката за шоуто струва близо 200 000 долара, а екипът е над 50 души и лети с частен самолет. Очаква се общо над 30 000 в САЩ и Канада да посетят концертите. Билетите са между $40 и 80. Организатори на концертите от българска страна са С.М.Е. и “Харбър Айлънд рекърдс”.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 15| 8560 |05.06.2010 Данъчни погват Слави Трифонов? . 8| 8216 |29.05.2010 Слави и Емануела на бала на президента . 2| 9334 |13.04.2010 Певица на Слави тръгна с охрана . 40| 13426 |05.03.2010 Слави аут от шоуто, страда от бъбреци?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads